OKO 500 JAGODINACA JUČE PRIMILO RUSKU VAKCINU

1

Juče je oko 500 Jagodinaca primilo rusku vakcinu Sputnjik V. Do sada je u Jagodini vakcinisano oko 14.000 a revakcinisano oko 10.000 ljudi.

„Podneo sam ok, gotovo bezbolno, ceo proces od papirologije do vakcinisanja završava se u roku od par minuta. Organizacija je odlična, sve se obavlja u zakazano vreme. Rusku vakcinu sam izabrao jer mi se učinilo da je modernija od kineskih, a manje opasna od Fajzera i Astrazeneke koja se manje koristi pre svega zbog lošeg marketinga“ kaže Boris Krstić, jedan od vakcinisanih.

„Prijavljivanje za vakcinaciju u seoskim ambulatnata uveliko traje. Interesovanje je veliko. Na raspolaganju je kineska vakcina za sve one koji vakcinu primaju na terenu. Sela u kojima nema ambulante vakcinu mogu primiti u susednoj mesnoj zajednici. Prijavljivanje za vakcinu možete izvršiti u vašoj mesnoj kancelariji od 8 do 15 časova i na sledeće brojeve telefona 244-762, 244-763 i 815-05-37“ kaže pomoćnica gradonačelnika Jagodine, Marija Jovanović.

A.Đ.


Rad Infocentrale podržala je Fondacija za otvoreno društvo kroz projekat – Podrška lokalnom mediju „Portal Infocentrala“

Fondacija za otvoreno društvo je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja razvija i podržava projekte i aktivnosti usmerene na razvoj demokratske kulture, otvorenosti, uvažavanja različitosti, punog poštovanja ljudskih prava svih i na promovisanje principa vladavine prava, dobrog upravljanja i odgovornosti i učešća građana u javnim poslovima, a u cilju stvaranja pretpostavki za održivi razvoj demokratskog i otvorenog društva u Srbiji.

 

Prethodni tekstOTVARA SE GRČKA
Sledeći tekstPALMA: DA SU SRBIJA I VUČIĆ VODILI RAČUNA O SVEMU ŠTO JE EU GOVORILA  MI BISMO SADA BILI EKONOMSKI NAJNERAZVIJENIJA DRŽAVA NA BALKANU

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime