ODBORNICI SNS ISKLJUČENI IZ STRANKE U JAGODINI

0

Odlukom Izvršnog odbora SNS iz stranke su isključeni Vera Milenković, Srboljub Milanović, Rade Nikić i Maja Milenković, i SNS nema više predstavnike u Skupštini grada

sns 1
U narednom periodu posebnu pažnju posvetićemo jačanju stranke – poverenik SNS Nikola Radosavljević

 

Četiri odbornika Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini grada Jagodine isključeni su iz te partije, izjavio je danas poverenik jagodinskog odbora naprednjaka Nikola Radosavljević. Isključeni odbornici nisu htel da daju izjave niti da komentarišu ovu odluku, a kako nezvanično saznajemo, rešenja o iključenju nisu stigla na njihovu adresu

„Odlukom Izvršnog odbora SNS iz stranke su isključeni Vera Milenković, Srboljub Milanović, Rade Nikić i Maja Milenković, i SNS nema više predstavnike u Skupštini grada“, rekao je Radosavljević na konferenciji za medije. On nije naveo razloge isključenja iz stranke ova četiri odbornika.“U narednim danima Skupštini grada Jagodine biće upućen zahtev za ukidanje odborničke grupe SNS, kao i zahtev sada već bivšim članovima za vraćanje mandata stranci na čijoj su listi izabrani za odbornike“, rekao je Radosavljević.

On je napomenuo da će se „politika SNS u Jagodini u buduće sprovoditi samo i isključivo kroz Gradski odbor, odnosno povereništvo“. Radosavljević je napomenuo da će Gradski odbor SNS u Jagodini „u narednom periodu posebnu pažnju posvetiti jačanju stranke i uspostvaljanju stranačkih organa na nivou gradskog odbora“.

U planu nam je formiranje mesnih odbora na celoj teritriji Jagodine, formiranje novih stranačkih saveta, kao i intenzivniji rad na sprovođenju i promovisanju politike SNS, istakao je Radosavljević. On je dodao da izbore u stranci „na lokalu“ očekuje do maja meseca.

 

Prethodni tekstVODA DOLAZI DO TRI
Sledeći tekstKOMENTAR: NEVAŽNO I NENORMALNO!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime