OD POSLEDICA KORONA VIRUSA U JAGODINI ZA TRI DANA UMRLO ŠEST OSOBA

0

Za samo tri dana, od 20 – 23. marta u Jagodini je registrovano 198 slučajeva infekcije korona virusom, i za samo tri dana umrlo je šest osoba. U Ćupriji je u istom periodu umrlo troje, u Paraćinu sedmoro a u Pomoravskom okrugu za tri dana od posledica korona virusa preminulo je 17 osoba. 

Broj mlađih osoba kod kojih je utvrđeno postojanje infekcije korona virusom u blagom je porastu u odnosu na stariju populaciju. Većina hospitalizovanih je sa težom kliničkom slikom, povišenom temperaturom i obostranom upalom pluća.

A.Đ.


Rad Infocentrale podržala je Fondacija za otvoreno društvo kroz projekat – Podrška lokalnom mediju „Portal Infocentrala“

Fondacija za otvoreno društvo je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja razvija i podržava projekte i aktivnosti usmerene na razvoj demokratske kulture, otvorenosti, uvažavanja različitosti, punog poštovanja ljudskih prava svih i na promovisanje principa vladavine prava, dobrog upravljanja i odgovornosti i učešća građana u javnim poslovima, a u cilju stvaranja pretpostavki za održivi razvoj demokratskog i otvorenog društva u Srbiji.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime