OD PONEDELJKA OPREZ, RADOVI NA DELU PUTA BUBANJ POTOK – GAZELA

0

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ apelovalo je večeras na vozače da poštuju saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu vožnje na delu od mosta Gazela do Bubanj potoka, jer će se, kako su saopštili, u oba smera od ponedeljka izvoditi radovi na postavljanju saobraćajne signalizacije.

Počevši od 20. oktobra, na državnom auto-putu kroz Beograd, deonica Dobanovci-Bubanj Potok, na delu od mosta Gazela do Bubanj Potoka, u oba smera će se izvoditi radovi na postavljanju saobraćajne signalizacije, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.

Radovi će, kako piše, biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom i uz asistenciju saobraćajne policije.

„Molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu“, navodi u saopštenju ovo preduzeće.

Radovi će se u prvoj nedelji izvođenja obavljati iz zaustavne trake, radnim danom od 9 do 15 časova, subotom od 7 do 15 časova, kao i iz preticajne trake i to radnim danom od 9 do 15 časova, subotom od 7 do 15 časova, piše u saopštenju.

izvor Blic

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime