„NOVOSTI“: LISTA SNS 43,1 ODSTO, CENZUS PRELAZE JOŠ ĐILAS, ŠAPIĆ I SOCIJALISTI

0

Listu „Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd“, podržava 43,1 odsto građana Beograda, pokazuje najnovije istraživanje koje objavljuju „Večernje novosti“.

Prema anketi o raspoloženju birača pred glasanje u nedelju, od ukupno 24 učesnika na izborima, cenzus bi prešla još samo tri. Reč je o listama koje predvode Dragan Đilas, Aleksandar Šapić i socijalisti.

Kako navode „Novosti“, rejting liste bivšeg gradonačelnika – „Dragan Đilas – Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju“, beleži pad i za nju bi sada glasalo 13,9 odsto građana.

Podrška se, piše list, osipa i predsedniku opštine Novi Beograd Aleksandru Šapiću, koji je sada ispod dvocifrenog rezultata i prema istraživanju za njegovu listu bi glasalo 7,6 odsto birača.

Na četvrtom mestu je lista „Ivica Dačić – SPS, Dragan Marković Palma – JS“, sa stabilnom podrškom od 6,7 odsto glasova.

Prema rezultatima istraživanja, koje objavljuju „Novosti“, demokrate su blizu cenzusa s 4,8 odsto glasova.

Prema pisanju tog lista, demokratama su „za petama“ radikali i lista „Ljubiša Preletačević Beli – Zato što volimo Belovgrad“, sa podrškom 4,4 odsto birača, i lista „Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate“, s 4,3 odsto glasova.

Izborna lista „Ne da(vi)mo Beograd“ ima podršku tri odsto birača, a ostali učesnici, prema istraživanju, nemaju dovoljnu podršku za osvajanje mandata, navode „Novosti“.

Prethodni tekstJAGODINCI POBEDNICI TREĆEG KOLA NA PRVENSTVU U BRIDŽU
Sledeći tekstPSS: POLICAJCI U SRBIJI DOBILI NALOG DA PIŠU ŠTO VIŠE KAZNI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime