NOVO U JAGODINI – SAVLADAJTE NEMAČKI BRZO I LAKO UZ STRUČNE I ISKUSNE PREDAVAČE

0
dav

Udruženje za nemački jezik i književnost Pingpong organizuje kurseve nemačkog jezika za sve uzraste i sve nivoe. Nastava se organizuje u malim grupama, individualno ili u paru i izvodi se uz pomoć najsavremenijih metoda predavanja, prilagođavanjem plana i programa polaznicima kurseva. Nastavu drži visokostručni kadar sa bogatim iskustvom i ogromnim entuzijazmom za nesebično prenošenje znanja.

U ponudi su sledeći kursevi:

dav
dav

– poslovni nemački (za preduzeća, i za medicinare). Zainteresovani mogu se prijaviti do 01.08.2018. kod prof. Marije Stanojević Veselinović.

– kursevi za decu i mlade (za predškolce, mlađe i starije osnovce, srednjoškolce, studente kao i kurs pomoć pri učenju nemačkog jezika u školske svrhe). Zainteresovani mogu se prijaviti do 20.08.2018.

kurs za odrasle (standardni nemački A1, A2, B1, B2 kao i pripremni kursevi za polaganje na nekom od licenciranih instituta za sertifikaciju nemačkog jezika). Zainteresovani mogu se prijaviti do 10.07. 2018.

Svrha ovih kurseva jeste položen ispit na Goethe-institutu, ÖSD-centralama ili TELC-centralama kojim se omogućava dobijanje vize za spajanje porodica, dobijanje radne dozvole ili zbog studiranja u nekoj od zemalja nemačkog govornog područija.

Za više informacija posetite sajt  www.skolicapingpong.rs ili nas kontaktirajte putem telefona 0604556040.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime