Novo lice Srbije: Ne želimo da učestvujemo u međusobnim neslaganjima

0

GO Novo lice Srbije u Jagodini ne želi da učestvuje u „medjusobnim neslaganjima opozicionih stranaka“ navodi ova politička grupacija u saopštenju medijima.

„Povodom saopštenja pojedinih političkih stranaka u Jagodini da pojedine opozicione stranke nisu uzele učešće u organizaciji protesta „Jagodina protiv nasilja“ Novo lice Srbije Jagodina obaveštava građane Jagodine da podržava građanske proteste protiv nasilja, ali ne želi da učestvuje u međusobnim neslaganjima i previranju na društvenim mrežama i portalima pojedinih političkih opozicionih stranaka. Novo lice Srbije Jagodina smatra da PRAVA opozicija u Jagodini mora da radi za dobrobit građana, a da svoje frustracije ostave po strani. Smatramo da nam je preko potrebno zajedničko delovanje i ujedinjenje na političkoj sceni Jagodine“ navodi se u saopštenju.

Deo opozicionih stranaka u Jagodini juče i danas oglasio se saopštenjima posle objave Demokratske stranke u Jagodini u kojoj je navedeno da „stranke koje sebe nazivaju opozicijom nisu ni ponudile pomoć u organizaciji, niti učestvuju na bilo koji način, pa ni svojim prisustvom“ u protestu „Jagodina protiv nasilja“. Posle saopštenja DS oglasila se Stranka slobode i pravde navodima da je Demokratska stranka privatizovala protest, dok je Narodna stranka u Jagodini objavila da je protest „amatareski pokušaj i neuspela kopija protesta „Srbija protiv nasilja“. 

Prethodni tekstGO NS: Ne učestvujemo jer se radi o „lošoj organizaciji“ i „amaterskom pokušaju“
Sledeći tekstBIRN: Veliki broj pretnji i uznemiravanja novinara i novinarki dolazi putem interneta, pre svega društvenih mreža

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime