NIKOLA NIKOLIĆ (SNS): IZVOĐENJE SMENE RUDARA JE LAŽ

0

Predsednik OO SNS u Despotovcu Nikola Nikolić odbacio je navode Izbornog štaba SDS – DS u ovoj opštini da je „cela smena rudara izvedena kako bi potpisala listu SNS za lokalne izbore„.

„Nikada ne bih dozvolio tako nešto, ni ko čovek ni kao predsednik najjače stranke SNS. Možda je neko pošao po doručak od rudara pa svratio da potpiše. Oni rade pod zemljom i to je nemoguće, nismo nikog izvodili niti smo skratili radno vreme smene da bi potpisali. Koristiti položaj rudnika i rudara je politička zloupotreba. Uraditi tako nešto bio bi veliki minus za mene kao čoveka i političara. Meni su pričali da je to svojevremeno radila Demokratska stranka, rudari su izvođeni da glasaju, nisam video, ali tako sam čuo. Mi to nikada ne bismo radili“ kaže Nikolić.

Na pitanje kada će SNS u Despotovcu predati listu kandidata za odbornike, rekao je uskoro, najverovatnije do kraja dana.

„Kod nas je situacija malo složenija, nemamo notara a opština je razuđena. Tradicija u Despotovcu je da stranka sa strankom neće da skuplja potpise, neće na jednom mestu. Ja sam to pokuša da promenim, ali u nekim selima je to nemoguće. Sve to zahteva vreme“ dodaje Nikolić.

Izborni štab SDS – DS saopštio je danas da se u Despotovcu vrše „strahoviti pritisci“ od strane pripadnika Srpske napredne stranke koja, kako je navedeno izvodi rudare i službenika javnih preduzeća i opštinskih organizacija da potpisuju listu za odbornike SNS.

 

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime