NENADOVIĆ TUŽI MEDIJE I JAVNO POZIVA VLASNIKE TELEFONA ZBOG KOJIH OPŠTINA PLAĆA 1,2 MILIONA DA KAŽU KO SU

0

Prvi čovek Despotovca Dejan Nenadović (SPS) našaoo se u centru pažnje dnevnih novina koje su objavile tekst o tome kako opština Despotovac navodno plaća 1,2 miliona dinara da bi sedmoro zaposlenih u javnoj upravi „šetalo skupe telefone“. Objavljivanje ovih tekstova navelo je Nenadovića da posumnja da se radi o „nameštanju od strane političkih protivnika“ s obzirom da su tekstovi plasirani u sred predizborne kampanje. Nenadović sprema tužbu protiv medija.

„Poslednja dva dana svedoci smo velikog medijskog linča koji se sprovodi nada mnom. Ja nisam samo predsednik opštine već pre svega suprug i otac maloletnog deteta, a samim tim ovo je linč i nad mojom porodicom. Ja neću mnogo da se bavim člancima koji su izašli u novinama jer svakom pametnom ko je pogledao i pročitao jasno je o čemu se tu radi i koliko istine ima u tome. Neću ni da se bavim nazovi novinarkom sa bujnom maštom jer za to postoje nadležni organi gde će oni svaku reč morati da dokažu i dokumentuju dokazima. Oni na koje sumnjam da ovo rade zovu me telefonom i kunu se u svoju decu da ne stoje iza toga a ja pozivam:

1.Kandidata za odbornika SNS Despotovac, sadašnjeg visokog funkcionera opštine Despotovac da javno izadje i kaže sta se to dešavalo u baru u Lipovici juna meseca 2015. godine gde su na njegovo insistiranje predsednik opštine i on svratili nakon povratka iz Žagubice gde su prisustvovali XIII Saboru Vrela Homolja. Da li je go go igračica sedela nekome u krilo i kome tačno?

2.Takođe istu gore navedenu osobu pozivam da javno izađe i kaže ko je naručio i platio mobilne telefone koji se spominju u današnjem tekstu novina ALO, jer zamislite nazovi novinarki je nekim čudom promaklo da to napiše, iako je tražila dokumentaciju i ista joj je dostavljena, kao i kome su ti telefoni dodeljeni. Bitno da je uspela da opet smisli nešto za predsednika i uglavi ga u članak. Ovim putem napominjem i da ja ne posedujem takav telefon, sto je takodje lako dokazivo.

3.Pozivam vlasnike famoznih skupocenih telefona dobijenih od opštine da javno izadju i predstave se.

Dragi moji prijatelji ako neko ima hrabrost da danima, nedeljama ide od sela do sela i hvali se i na sebe preuzima zasluge za tudji rad i delo, neka ima hrabrosti i bar malo morala i poštenja da javno istupi i preuzme odgovornost za svoja dela“ rekao je Dejan Nenadović.

DESPOTOVČANI PRUŽILI PODRŠKU NENADOVIĆU

TV

Oni koje je predsednik opštine Despotovac javno pozvao da kažu čiji su zapravo telefoni od kojih nekoliko vrede po 300 evra, dok četiri telefona koštaju po 800 evra, nisu se oglasili. Iz prozvanog odbora SNS – a poručuju da su pravilnikom određeni novčani limiti za predsednika opštine, predsednika skupštine, pomoćnika predsednika i načelnika opštineske uprave, kao i da su telefoni Telekoma uzeti za dinar.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime