NEGATIVNA ENERGIJA JE BOLEST DANAŠNJICE

2

Brankica Radojević je od najranijih dana volela masažu kao i da pomaže onima kojima je pomoć potrebna. Iako se masaža koristi hiljadama godina i ima veoma blagotvoran efekat na čovekov organizam i telo, u manjim sredinama još uvek prema maserkama postoje predrasude. Tako Brankica nikada u braku koji je trajao skoro 30 godina, nije naišla na razumevanje supruga u bavljenju ovim poslom, a rešila je da mu se posveti tek posle razvoda.

brankica-masaza-1„Moje masaže prvo opuste mišiće, otklanjaju bol i izvlače negativnu energiju. Sve je energija, razmena energije. Danas su ljudi veoma napeti, bave se stresnim poslovima, vode stresne živote. Najveći pritisak je u plećkama i vratnim pršljenovima. Konačno radim ono što volim u životu i u čemu zaista uživam. Masažom se ranije nisam bavila, rano sam se udala, rodila troje dece i očuvala ih. Muž mi to nije dozvoljavao jer je kod nas to sramota. Negativna energije je bolest današnjice“ kaže Brankica.

Anti celulit masaže su takođe bitne i kako kaže ona, važno je početi na vreme. Idealno vreme za anti celulit masažu je zima i rano proleće. Veoma tražena je i masaža stopala, ali i kompletnog tela koja traje oko sat i po vremena.

„Masaža pomaže i u gubljenju kilaže, smanjuje obime tako da ima ne samo zdravtsveni nego i estetski efekat. Ali u temelju svega što čovek radi na sebi, je pozitivna energija. Kakav god život da vodimo, a ja sam vodila jedan život pun negativne energije, moramo da se otrgnemo i pružimo sebi najbolje. I nikad nije kasno. Ja sam godinama bila ugnjetavana, fizički i psihički, ponižena, uvređena, i jednog dana sam odlučila da promenim svoj život. Tada sam donela odluku da se bavim i poslom koji volim. Najviše osuđuju žene, što je meni bilo veliko iznenađenje. Ženska solidarnost ne postoji. Nasilja u porodici ima mnogo, ono što se zna je samo vrh ledenog brega. Ali svako mora da preseče i da uzme život u svoje ruke. I tako sam rešila da osnujem svoju firmu i da radim ono što volim“ kaže Brankica.

Ona danas radi u svojoj firmi koju je osnovala, a lokal se nalazi u zgradi na samom uglu ulice Narodnog fronta i Kralja Petra Prvog. Adresa je Kralja Petra 11/6

Prethodni tekstMEŠTANI LEŠTARA U BRESJU BEZ ULIČNOG OSVETLJENJA
Sledeći tekstDANAS POČINJE ZIMA

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime