NEDELJNI HOROSKOP by ŽIŽA MILOŠEVSKI I JOVANA LUČIĆ GAJIĆ

0

Ovan: piše. Žiža
Posao: Nemate mira, žurite da sve obaveze završite na vreme. Moraćete da preuzmete i tudje zaostale obaveze na sebe, svakodnevno ste izloženi stresu, pa možete delovati drugima nervozno. Oslonite se na pomoć I podršku mladje osobe iz vašeg poslovnog okruženja. Mogućnost pregovora za bolje uslove na poslu vam se upravo otvaraju, pa iskoristite ovu nedelju da iznesete svoje želje nadredjenima. Manji novčani dobitak krajem nedelje.
Ljubav: Okupirani ste poslom i nemate sluha za partnera. Nervoza se prenosi i na vaš odnos, pa zbog toga se možete udaljiti u toku nedelje. Pokušajte da svoje stavove iznosite u kratkim rečenicama, zato što će svaka duža rasprava voditi u svadju. Ako ste slobodni, niste zainteresovani za nečije udvaranje, potrebno vam je da budete malo sami.
Zdravlje: Idite kod zubara.

Bik: piše Jovana
Posao: od samog početka nedelje, možete računati na ozbiljne problema na poslovnom planu uzrokovane vašom dekoncetrancijom ili rasejanošću kojoj doprinose pritisak od strane voljene osobe, ili porodice. Neke kolege vas sada baš mogu razočarati, pa ćete po običaju ponovo biti emocionalno pogodjeni i jednako toliko zbunjeni. Ipak, finansijska situacija se ozbiljnije popravlja, pa sa njom vraćate i svoj mir.
LJubav: Tokom nedelje, se privatna situacija smiruje, ali finansije i dalje ostaju “kamen spoticanja” na svakom planu. Slobodni Bikovi rodjeni u prvoj i drugoj dekadi znaka, će u drugoj polovini nedelje, neplanirano imati šansu da započnu vezu koja donosi uzbuđenje ali i niz iluzionih očekivanja. Postaćete svesni seksualnih osećanja i potreba, pa možete ostvariti i duboku ličnu vezu, samo ako se bar na trenutak otvorite prema drugoj strani. 

Zdravlje: pripazite na hormone i oscilaciju u krvnom pritisku.

Blizanci: piše. Žiža
Posao: Mnogobrojni pozivi koje budete imali u toku nedelje će vas navesti da razmišljate o promeni posla. Možda ćete tako i navesti nadredjene da vam daju bolje uslove rada. Otvara vam se lepo područje za razvoj posla, samo je važno da okupite prave ljude uz sebe. Slušajte malo svoj osećaj, posebno za ulaganje novca. Finansije se popravljaju tek od sledeće nedelje.
Ljubav: Bili ste okupirani obavezama, ali u toku ove nedelje će opet ljubav doći na prvo mesto. Osećaj praznine će vas polako napustiti. Vaša slika o nekom je malo iskrivljena, kao da ne vidite na pravi način osobu do koje vam je stalo. Ako ste zauzeti, ućivaćete u zajedničkim momentima sa partnerom. Otvara se mogućnost zajedničkog puta.
Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i povećajte unos vitamina.

Rak: piše. Jovana
Posao: Pravite kombinacije u glavi kako da popravite svoju finansijsku situaciju. Ideja je mnogo, realizacije malo, potrebno vam je da vas neko pogura i natera. Neočekivani novac vam pristiže početkom nedelje, koji vam daje motivaciju da se više angažujete i počnete da radite sa više entuzijazma. Ako ste nezaposleni ovo je period kada možete dobiti ponudu za posao koja vam može delovati neozbiljno.
Ljubav: Odnos vam prolazi kroz razne transformacije i oscilacije. Čas vodite rat, čas uživate u strastvenom pomirenju. Ponekad se osećate kao u zlatnom kavezu, mada koliko god se žalili u ovom periodu vam baš to treba. Partner se smiruje i postaje trenutno popustljiv prema vašim željama. Ako ste slobodni, moguće je zaljubljivanje na kraćem putu ili slavlju (slavi).
Zdravlje: Upalni procesi.

Lav: piše. Žiža
Posao: Još uvek ne možete da dobijete ono što želite, ali ćete manje da se nervirate oko kolega i nadredjenih koji su bili nemogući u proteklom periodu. Osećate potrebu da se osamostalite, ali nemate dovoljno podrške ni finansijske ni od okoline. Problemi sa ukućanima polaze zbog nečije tvrdoglavosti i sebičnosti, pa će manji sukobi da vas uzdrmaju.
Ljubav: Osećate se zablokirano na emotivnom planu već neko vreme, malo ste se umorili od pitanja koja najviše postavljate sebi. Da li je sve baš tako moralo da bude…Ako ste zauzeti, sa partnerom je moguć dogovor oko novih planova, možda je vreme da malo osvežite vaš odnos nekim kraćim putovanjem. Ako ste slobodni, platonska ljubav će vas izvaditi iz apatije u kojoj ste poslednjih nedelja.
Zdravlje: Urogenitalni problemi.

Devica: piše. Jovana
Posao: Osećate se kao ćete se „slomiti“ ukoliko ne promenite posao i oslobodite se pritiska i stresa od strane kolega i saranika. Neko iz porodice vam nudi da zajedno radite, za vas to može da bude dobra prilika da zaradite dodatni novac koji vam je preko potreban. I ako ste po prirodi oprezni, ove nedelje reagujte na prvu i nećete pogrešiti, zbog preterane analize možete propustiti dobre šanse.
Ljubav: dopada vam se neko i čekate pravi momenat da odreagujete (slobodne Device šalju signale nekome sa kim rade, možda i na neki način nadredjenoj osobi). Očekuje vas iznenadni obrt situacije. Ako ste u stalnoj vezi, shvatate da ste bez razloga bili depresivni i tužni. Partner i vi ste konačno na sličnoj talasnoj dužini.
Zdravlje: Manji problemi sa cirkulacijom.

Vaga: piše Žiža
Posao: Popustiće vas strahovi vezani za egzistenciju, pa ćete već početkom nedelje da počnete da smišljate nove planove, a otvorićete mogućnost za jedno putovanje. Neko iz vašeg poslovnog okruženja će vam plasirati lažnu informaciju, pokušajte da ne iznosite svoj stav pred svakim i dobro razmislite kome se poveravate. Imaćete dva manja novčana dobitka u toku nedelje.
Ljubav: Vreme je da vratite taj osmeh na lice. Otkrićete da ste se nervirali bez razloga, da ste nekog precenili i da je vreme da idete dalje. Ako ste zauzeti, neki nemir vas vuče, pa ćete biti skloni da uletite u neobavezni flert.Budite pažljivi, partner je više nego osetljiv.
Zdravlje: Problemi sa grlom i disajnim organima.

Škorpija: piše. Jovana Lučić Gajić
POSAO: Razmišljate o novcu i čini vam se da vam sada ništa ne pomaže da isti zadržite. Situacija na poslu se menja iz dana u dan. Ukoliko ste ne zaposleni, baš ove nedelje imate šansu da svu snagu usmerite u pravcu pronalazenja posla. Pripazite na neplanirane troskove vezane za kuću.
LJUBAV: Zainteresovani ste za zauzetu osobu koju srećete preko posla ili u svakodnevnom životu. Razmislite, da li možda, gubite vreme? Ako se ukaže prilika za novo poznanstvo, ne propustajte. Venera je ušla u vaš znak. Ukoliko ste zauzeti smeta vam svaka reč, pa čak i prisustvo partnera.
ZDRAVLJE: otežano varenje i probava.

Strelac: piše. Žiža
Posao: Obećanja koja su vam bila neispunjena, sada će krenuti da se otvaraju, ostvaruju, ali neće to još uvek biti onako kako to vi zamišljate. Osećali ste se iznevereno u proteklom periodu, ali ćete ipak shvatiti da ste možda malo preterali. Ako niste zaposleni otvara se mogućnost za zaposlenje.
Ljubav: Mučile su vas razna emotivna previranja, pa niste čak ni sigurni u svoj status. Javiće vam se želja za lutanjem i novim vezama i konačno ćete da zalupite vrata prošlosti. Proširite krug prijatelja, bićete neodoljivi za suprotan pol. Ako ste zauzeti, ne možete da nadjete pravi način da iskomunicirate sa partnerom, pa bežite u svoj svet.
Zdravlje: Oslabljen vam je imunitet.

Jarac: piše. Jovana
Posao: Ne možete da dozvolite da neko ko je potpuni amater vama naredjuje i govori kako i šta da radite. Ako budete diplomatični možete izbeći sukobe. Nepotrebno možete ugroziti svoju poziciju. Saznaćete informacije koje su bile skrivane od vas. Finansije se popravljaju.
Ljubav: Koliko god ljubavi primali, vama je nedovoljno. Želite konkretne dokaze i više nego ikad vam je bitno da neko malo brine o vama. Mada niste tip koji će nekom drugom prepustiti dominaciju, počinjete da uživate i tim momentima. Slobodni Jarčevi koliko god da se trude da prekinu neki odnos, stalno se vraćaju na isti.
Zdravlje: Nesanica.

Vodolija: piše. Žiža
Posao: Nervira vas da vam neko vredja vašu inteligenciju, pa ste po kratkom postupku svojim oštrim stavom nekog postavili na mesto. Problem u komunikaciju sa poslovnim saradnicima će usporavati posao, ali ćete vi ipak uspeti da završite sve svoje obaveze na vreme. Manji trošak početkom nedelje neće vam mnogo poremetiti vašu finansijsku situaciju.
Ljubav: Imali ste potrebu da se malo povučete i razmislite o svemu, pa je sad druga strana zbunjena vašom hladnoćom. Emocije su ipak jake sa druge strane, pa ćete dobiti potvrdu koju želite. Nemojte toliko sumnjati u iskrenost partnera. Vreme je da se malo opustite, već od kraja nedelje vam se vraća dobra komunikacija u odnos, pa ćete opet uživati u strasti i ljubavi.
Zdravlje: Pazite zglobove.

Ribe: piše. Jovana
Posao: Nemojte preterivati sa trošenjem novca, šta god vam pošetkom nedelje odvlačilo pažnju. Budite racionalni (ako je to uopšte moguće) i koliko god vam neke stvari delovale „povoljno“, izbegnite ih. Nadredjeni na poslu vas pritiskaju, a vi pokušavate da ne reagujete na prvu loptu.
Ljubav: Prošla je emotivna tenzija koju ste osećali. Partner je popustio sa napadima i pokazuje entuzijazam kakav dugo nije. Početkom nedelje ćete dobiti poruku koji će vas obradovati. Vreme je da poverujete da je nekome ipak stalo do vas.
Zdravlje: Problemi sa desnom nogom i sekrecijom.

Jovana Lučić Gajić je rođena u Beogradu 1974.godine. Živi i radi u istom. Od 1993. do 1997. uredjivala je astrološku emisiju „Noć sa astrologom“ na beogradskim radio stanicama, Od 1998. do 2008. je predavala astrologiju na beogradskom radničkom univerzitetu „Đuro Salaj“. Od 2008. godine do danas predaje u svojoj školi „JovanaL27“. Autor je pet zbornika radova, piše i objavljuje tekstove za časopise i ima redovne astrološke emisije na Televizijama u regionu.  Sa klijentima uživo ili skypeom radi utorkom i četvrtkom.

 ŽIŽA MILOŠEVSKI

zizaUkoliko želite da zakažete izradu natalne karte, uporednog horoskopa, porodičnog horoskopa možete to učiniti na broj: 

Prethodni tekstRUSI DOLAZE – RUSSIA TODAY (RT)
Sledeći tekstKRAGUJEVČANKE POBEDILE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime