NE STAVLJAJTE CIPELE ISPRED VRATA!

0

Male izmene u domu mogu doneti puno pozitivne enegije i blagostanja. Nismo ni svesni koliko nam energije crpe loše navike ili nepoželjni predmeti. Promenite ih.

Kako bi se vašim domom širile dobre vibracije, posavetovali smo se s feng shui stručnjacima: evo na kojih 6 stvari (ili loših navika) oni upozoravaju, zato što donose negativnu energiju u dom:

1. Prljava odeća u uglu sobe

Ovo je jedna od prvih stvari na koje stručnjak za feng shui upozorava u domu. Možda jeste najlakše šutnuti prljavu odeću na pod u ćošak sobe, ali trebate znati da se na tom mestu odliva i pozitivna energija iz doma. Svaka porodica treba imati mesto za odlaganje odeće za pranje – bolje je imati kantu za prljav veš u dvorištu nego prljave čarape po ćoškovima soba.

2. Cipele poredjane ispred vrata

Bez obzira na to stoje li ispred spavaće sobe ili bilo koje druge, cipele pred vratima pravi su „energetski vampiri“, pogotovo ako su prljave.

3. Hrpa starih novina, časopisa, papira i knjiga

Novine bacite čim ih pročitate, savetuju stručnjaci za feng shui. Ako skupljate časopise ili knjige, čuvajte ih na policama, a ne na podu ili u uglu sobe. Razbacani po prostoru, nose lošu energiju.

4. Napukli ili otkinuti tanjiri, činije i čaše

Oštećeno posuđe donosi lošu energiju ko god da se njime služi, tvrde stručnjaci za feng shui. Bolje je da kupite najjeftiniji novi servis nego da upotrebljavate skup, ali oštećen komplet posuđa. Upotreba takvog posuđa može uticati na karijeru ili finansije.

5. Prazne posude za pirinač, so i šećer

Svima nam se dogodi da se isprazne zalihe najnužnijih namirnica, međutim, stručnjaci za feng shui kažu da nikada ne treba dopustiti da vam posudice u kojima držite pirinač, sol i šećer stoje potpuno prazne. Police s praznim posudama u kuhinji utiču na sreću i harmoniju u porodici.

6. Mesto za sedenje ili spavanje ispod grede

Drvene grede jedan su od omiljenih dizajnerskih elemenata u domovima. Međutim, smestite li kauč ili krevet ispod grede, strelice negativne energije usmerene su prema vama, kažu stručnjaci za feng shui.

Prethodni tekstPUZOVIĆ U SVILAJNCU
Sledeći tekstSTONOTENISERI JAGODINE POBEDILI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime