NE IDITE AUTO PUTEM!

0

Na autoputu Beograd – Niš, kod Velike Plane, kolona automobila je dugačka oko 14 kilometara, javio je reporter Tanjuga sa lica mesta.

Vozila koja se kreću iz Beograda prema Nišu provode oko jedan i po sat u koloni.

Na autoputu kod Velike Plane u toku je obnova mosta i kolovoza, pa se vozila tim delom puta kreću naizmenično jednom trakom.

Gužva je i na naplatnoj rampi „Nais“ kod Niša, iz pravca Beograda ka Nišu. U suprotnom smeru saobraćaj je pojačan, ali nema gužve ni zadržavanja.

Javno preduzeće Putevi Srbije apelovalo je danas na sve učesnike u saobraćaju da zbog velikog broja vozila koja u tranzitu prolaze kroz Srbiju auto-putem, posebno deonicom ; Beograd – Niš koriste alternativne putne pravce, i da budu oprezni i obrate pažnju na radove na putu, poštuju ograničenja brzine i saobraćajnu signalizaciju.

U saopštenju JP Putevi Srbije navodi se da je zadržavanje na naplatnoj stanici Velika Plana – zbog radova na sanaciji mosta kod Velikog Orašja od 20 do 30 minuta.

Na naplatnoj stanici Nais – Niš čekanje je od 10 do 15 minuta, dok je na naplatnoj stanici Bubanj potok čekanje oko 15 minuta, a od podneva se očekuje povećan protok vozila.U saopštenju JP Putevi Srbije navodi se da se zbog radova na „rehabilitaciji dela auto-puta i uobičajenih sezonskih gužvi i velikog protoka vozila posebno, u smeru od Beograd ka jugu i jugoistoku, posebno ka Bugarskoj može desiti mestimično slabiji protok vozila na pojedinim mestima“.

Tanjug

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime