NAJPOZNATIJI JAGODINSKI KLJUČARI, VIŠE OD 20 GODINA – IMAJU KLJUČ!

1

Bojan i Jovan Stojanović i njihov servis za izradu ključeva „Stojanović“ najpoznatiji je u Jagodini i šire i retki su oni Jagodinci koji bar jednom nisu koristili njihove usluge. Rade 24 sati dnevno, dostupni su u svako doba, kada se greškom zaključate, polomite ključ, izgubite a rešavaju i najkomplikovanije zadatke.

4„Ovim poslom sam počeo da se bavim odmah posle osmog razreda osnovne škole, dakle imao sam 15 godina. Neki majstor se bavio puškama i metalom i ja sam mu se priključio. Leti sam radio sa njim. Godinama sam radio u Jagodinskoj pivari, ali sam se vratio bravarstvu, kupio ručnu mašinu Pionir i ponovo počeo kada malten6e nije bilo nikog ko se time bavio. Posle ručne, kupio sam električnu mašinu i počeo da radim u Beogradskoj robnoj kući. Pošto sam zbog materijala mnogo putovao, video sa da svaka robna kuća na zapadu, ima ključara. Zvanično sam počeo 1992.godine i ne postoji ništa u ovom poslu što ne možemo da uradimo“ kaže Bojan Stojanović.

Oni se nalaze pored glavnog „Pelivana“ a nekada su Stojanovići radili u Beogradskoj robnoj kući.

„Ne postoji ključ koji ne može da se napravi, samo je razlika u ceni. Neki ključ košta 150 dinara a neki 150 evra, za jedan je potrebno par minuta a za neki nekoliko sati. Ključevi nisu problem, teško je s ljudima objasniti se, pojasniti, ali nekako se snalazimo. Ima dosta intervencija noću, ljudi se zaključaju, polome ključ, mi radimo 24 sata i uvek smo dostupni. Obim posla je uvek isti, svake godine. Mi pratimo trendove, radimo najsavremenije stvari. Kod nas je moguće napraviti ključ za auto koji je sada izašao. Apsolutno smo u toku i pratimo trendove i novine“

71512

Bave se narezivanjem svih vrtsa ključeva, otvaranjem stanova i automobila bez ključa, ugradnjom i prodajom brava, cilindra i sefova, izradom kodiranih ključeva za automobile itd.

060 49 49 273 Jovan

064 156 27 27 Bojan

Prethodni tekstZAŠTITNIK: UGROŽENA PRAVA DECE, ŽENA, TRUDNICA, SIROMAŠNIH…
Sledeći tekstU PRIRODNJAČKOM CENTRU SMOTRA ARHEOLOŠKOG FILMA

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime