NAĐENA ŽENA SA POCEPANOM ODEĆOM I OBLEPLJENOM TRAKOM PO TELU

1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Svilajncu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetpetogodišnje žene iz tog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo lažno prijavljivanje.

Nju su meštani sinoć pronašli kako leži u kanalu pored puta sa pocepanom odećom i sa oblepljenom trakom po telu i prevezena je u Hitnu službu Doma zdravlja gde je rekla da su je nepoznati muškarci oteli, špricem joj ubrizgali neku supstancu i da se potom onesvestila.

Lekari su pregledom i analizama utvrdili da u organizmu nema opijata i da nije povređena, a intenzivnim radom iste noći policija je utvrdila da je reč o lažnoj prijavi.


Rad Infocentrale podržala je Fondacija za otvoreno društvo kroz projekat – Podrška lokalnom mediju „Portal Infocentrala“

Fondacija za otvoreno društvo je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja razvija i podržava projekte i aktivnosti usmerene na razvoj demokratske kulture, otvorenosti, uvažavanja različitosti, punog poštovanja ljudskih prava svih i na promovisanje principa vladavine prava, dobrog upravljanja i odgovornosti i učešća građana u javnim poslovima, a u cilju stvaranja pretpostavki za održivi razvoj demokratskog i otvorenog društva u Srbiji.

 

Prethodni tekstDRŽAO PIŠTOLJE, PUŠKE, EKSPLOZIV
Sledeći tekstPALMA: JAGODINA JE GLAVNI GRAD SRPSKOG ŽENSKOG RUKOMETA

1 KOMENTAR

  1. Niko od „pametnih“ policajaca se nije zapotao ds slučajno ta ista žena nema psihičkoh problema i da joj treba lekarska pomoć, već odmah pisanje kazne. Sramota za te koji rade u policiji i ovako se ponašaju!!!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime