NA SASLUŠANJU PRIZNAO DA JE SILOVAO DETE OBOLELO OD RAKA

0
BEOGRAD – Bivši profesionalni vojnik u Legiji stranaca R.V. (53) iz Jagodine, osumnjičen da je silovao maloletnu I. S. (16) obolelu od karcinoma, kojoj su lekari davali samo jedan odsto šansi da preživi, na saslušanju u policiji priznao je zločin, ali nije rekao i razlog zbog čega je počinio zlodelo

Majka nesrećne devojčice dobila je ćerkin ginekološki nalaz, koji je potvrdio njene sumnje da je I. S. žrtva seksualnog zlostavljanja i da se Radovan V. na njoj iživljavao više od sat vremena!

– R.V. nije čovek, on je monstrum! Moja ćerka je otišla do njega da joj pogleda laptop, a on ju je silovao. Znao je da je dete bolesno od raka, da je ometena u razvoju i da sam mu verovala jer je naš komšija i prijatelj. On je i mog sina učio auto-mehaničarskom zanatu. Verovala sam mu kao čoveku. Kada sam saznala šta se dogodilo, otišla sam kod njega i on mi je priznao da ju je silovao. Nije znao da kaže zbog čega i samo je plakao – priča šokirana majka.

Ona dodaje da se ceo život borila za ćerkin život i navodi da je njena devojčica više provela u Dečjoj bolnici u Tiršovoj nego kod kuće. Lekari su nesrećnoj devojčici operisali maligni tumor, koji se nalazio između rebara i koji je bio težak 1,5 kilograma!

– Živimo u siromaštvu, ali ja sam se trudila da mom detetu priuštim sve što bi je učinilo srećnom. Zajedno se borimo da prebrodimo njenu bolest, ali i ometenost u razvoju. Sada kada pričam s njom, preti mi da će se zbog svega ubiti jer ne može da zaboravi detalje silovanja. Pričali su s njom i lekari i psiholozi, ali ona ne izlazi iz krize. Nema volju za životom – jedva završava rečenicu nesrećna majka.

R.V. uhapšen je prošle nedelje pod sumnjom da je 13. januara silovao komšinicu I. S., obolelu od raka i zaostalu u razvoju.

Devojčica odbila hemoterapiju i neće više da se leči

I. S. (16) prošle nedelje je trebalo da se pojavi na 15. hemoterapiji po redu, ali je to odbila jer zbog silovanja nema snaga da se više bori.

– Rekla mi je da je sve boli i da ne može da ide ponovo kod lekara. Njoj je u decembru 2014. dijagnostikovan agresivni Juving-Askin sarkom. Rak joj je “pojeo” dva rebra i redovno je odlazila u bolnicu u Beograd na hemoterapiju, zbog koje je izgubila kosu – objašnjava majka.

(Alo)

Prethodni tekstI NEKOLIKO JAGODINSKIH NOVINARA PRIKLJUČILO SE INICIJATIVI „NOVINARI NE KLEČE“
Sledeći tekstDANAS JE SVETI SAVA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime