Na pružnom prelazu u Vrčinu poginuli 18-godišnji mladić i 15-godišnja devojčica

1

Dve osobe su poginule, a jedna je povređena kada je voz naleteo na automobil na pružnom prelazu u Vrčinu, rečeno je RTS-u u Hitnoj pomoći. „Jedna ekipa je 17-godišnju devojku prevezla u bolnicu u Tiršovoj, a druga ekipa je mogla samo da konstatuje smrt dve osobe“, rekla je doktorka Stefanović.

Nesreća se dogodila na putnom prelazu između Vrčina i Lipa, koji je obezbeđen saobraćajnim znacima drumske signalizacije, kada je teretni voz naleteo na drumsko vozilo koje je prelazilo prugu, saopštilo je preduzeće „Infrastruktura železnice Srbije“.

Kako je navedeno, u toj nesreći poginuli su 18-godišnji mladić i 15-godišnja devojčica, a lakše je povređena 17-godišnja devojka.

Drumsko vozilo kretalo se lokalnom saobraćajnicom iz pravca Vrčina prema Kasapovcu i u trenutku kada je prelazilo prugu, naišao je teretni voz, koji je udario u desnu stranu drumskog vozila.

„Infrastruktura železnice Srbije“ ponovo apeluje na vozače drumskih vozila da, posebno prilikom prelaska preko pruge na putnim prelazima, poštuju saobraćajnu signalizaciju i budu pažljivi, kako bi se izbegle nesreće i sačuvali ljudski životi.

rts.rs

Foto Insfrastruktura Železnica Srbije fejsbuk

Prethodni tekstEko straža – Ako može za izbore da se šalje SMS, može i kad je oluja
Sledeći tekstKubanskim migrantima omogućili ilegalan ulazak u Španiju koristeći srpski bezvizni režim za građane Kube

1 KOMENTAR

  1. Pa u Milosevo bolje i da nema rampe ,ovako se ljudi samo zbunjuju i dvoume da li da predju ili ne kad je sa jedne strane rampa podignuta a sa druge spustena.A bude i situacija kada se rampa podigne i odmah krene da se spusta taman kada automobili krenu da prodju pa ih uhvati na pola ili moraju da je izbegnu kako znaju i umeju.I nije to samo dva tri dana kako je u kvaru…a kada se bude desilo nedaj boze kao u Vrcinu opet ce narod biti kriv…..pojedine sluzbe u nasoj drzavi ne obavljaju ni osnovne poslove za koje su nadlezni!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime