NA PEDAGOŠKOM OSTALO JOŠ 35 SLOBODNIH MESTA

0

Na Fakultetu Pedagoških nauka, koji ove godine u prvu godinu osnovnih akademskih studija upisuje 210 studenata, za drugi upisni rok ostalo je slobodnih 35 mesta i to za samofinansirajuće studente.

Školarina za samofinasirajuće je 78.000 i može se platiti u osam rata, izjavio je Tanjugu Zoran Todosijević, šef Službe za studentska pitanja fakulteta.

On je dodao da studenti, koji školarinu plate “u jednokratnom iznosu ostvaruju popust od deset odsto i uplaćuju 70.200 dinara”.

Mesta ima u svim studijskim programima. U studijskom programu diplomirani učitelj, u kojem studije traju četiri godine, ima mesta za još 17 studenata, u grupi vaspitač u predškolskim ustanovama, koji je od prošle godine akreditovan kao četvrogodišnji, sa stručnim nazivom diplomirani vaspitač, 11 slobodnih mesta i u grupi vaspitač u domovima, u kojem studije traju tri godine, sedam mesta.

Predaja dokumenata je od 1. do 3. septembra, prijemi ispit od 4. do 6. septembra, a upis mora biti završen do 14. septembra.

Fakultet Pedagoških nauka u Jagodini je u sastavu državnog Univerziteta u Kragujevcu, i ima tradiciju školovanja učitelja dužu od sto godina.

Tanjug

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime