NA KONKURS STIGLA SAMO TRI PREDLOGA ŠKOLSKIH UNIFORMI

1

Pošto je pre par meseci izbila „eksplozija“ u javnosti i salva negativnih komentara i osuda na račun uprave OŠ „17.oktobar“ i profesorke likovnog koja je predložila idejno rešenje za dizajn školske uniforme, direktorka prestižne jagodinske škole raspisala je konkurs za sve, od đaka i roditelja do dizajnera. Trebalo je poslati na adersu škole ili na školski mejl, predlog dizajna uniforme i prateće pismo. Bilo je za očekivati da će javnost puna kritike, nešto predložiti kada se za to stvore uslovi.

uniforme„Stigla su nam tri predloga. Za svo ovo vreme. Postoji jedan predlog majčica sa kragnicom, polo majice, i verujem da će njihova unifrme 5izrada, pošto se radi o količini od oko 2.000 komada, biti jeftinija, ne više od 400 dinara. Kupićemo kvalitetan pamuk. Verovatno ćemo raditi dve varijante, dug i kratak rukav. Naše boje su mastilo plava i narandžasta, pa ćemo videti. Možda narandžasto bude za devojčice, a plavo za dečake“ kaže direktorka OŠ „17.oktobar“ Biljana Milanović.

Predlog će se naći na Savetu roditelja koji će o njemu odlučivati, a razgovaraće se na svim roditeljskim sastancima o tome. I dalje ankete pokazuju da su roditelji ZA uvođenje školskih uniformi, samo da se nađe srećno rešenje.

Na fotografijama su prikazane školske uniforme koje su SLIČNE rešenju koje bi, ukoliko roditelji pristanu, moglo da bude realizovano sledeće školske godine.

unifmre 6Radi podsećanja, ovo su uniforme (dole) koje su bile probno rešenje i koje se nisu dopale ni roditeljima ni deci, a u javnosti su izazvale negativne komentare.

uniforme stare

Prethodni tekstTABANE 1970 – SLOGA DESPOTOVAC 3:1(0:0)
Sledeći tekstPOČINJU PRIPREME ZA SPEKTAKL – EVEREST CLASSIC CUP

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime