Muškarac koji je čekićem pretukao Jagodinku PRONAĐEN MRTAV U ULICI TANASKA RAJIĆA

0

Telo I. B. iz Komorana kod Rekovca, koji je čekićem pre desetak dana pretukao prijateljicu (50) iz okoline Jagodine nasred ulice, policija je našla na tavanu iznajmljene kuće u Ulici Tanaska Rajića u Jagodini, prenosi Kurir.

Pretpostavlja se da se obesio pre nekoliko dana. Radovanka S. koja je zadobila teške telesne povrede i prelome, hospitalizovana je na Odeljenju neurohirurgije u Opštoj bolnici u Ćupriji.

Zvanične izjave iz bolnice o stanju žene su bile veoma škrte, sem da je stabilno i da su povrede po glavi i telu najverovatnije nastale mehaničkim sredstvom.

Radovanka S. iz okoline Jagodine zadobila je teške telesne povrede glave i ekstremiteta u večernjim satima 10. januara na ulici u Jagodini. Ona ima prelom lobanje i kostiju lica, nagnječenje mozga i otvoreni prelom šake. Nesrećna žena hospitalizovana je na odeljenju neurohirurgije Opšte bolnice u Ćupriji i nije u životnoj opasnosti, ali ne može da govori.

Povređena žena je radila u jednoj kafani, a pretukao ju je muškarac koji je bio stalna mušterija. Prema zasad dostupnim informacijama, on ju je sustigao na ulici i zadao joj više udaraca čekićem.

Prethodni tekstMIĆUNOVIĆ: Bojkot uspešan samo ako ga podrži 50 odsto glasača
Sledeći tekstDanas do 2 stepena

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime