MUŠKA MODA: DžASTIN O’ŠEA

0

Džastin O Šea predstavlja jednog od najzapaženijih muškaraca na svim vodećim modnim dešavanjima širom sveta. Sama činjenica da je na mestu direktora prodaje web sajta luksuznog butika „myeresa.com“ predstavlja samo potvrdu njegovog istančanog osećaja za modu.

justin_oshea18

Stil koji Džastin nosi sa stavom može da se okarakteriše kao spoj britiš, grandža, roka i eklektike savršeno upakovane u odela namenjena za pravog gospodina. On sam smatra da se moda vrti oko kontrasta koji kroz igru spajanja treba da dovedu do ličnog sofisticiranog stila. Pantalone, košulje, prsluci, sakoi i moćne cipele jesu ono što čini veći deo Oševog garderobera.

justin_oshea16

Kao da nije dovoljna činjenica da sam važi za jednog od muškaraca sa najvećim osećajem za modu, njegova lepša polovina jeste modna urednica istog sajta „myteresa.com“, Veronika Heilbruner.

justin_oshea21

Veronika i Džastin nesumnivo se nalaze na vrhu liste najstilizovanjih parova, koji ne ostavljaju ravnodušnim nikoga ma gde da se pojave. Fotografi ih prate na svakom koraku, a sam vrh modne industrije okreće glavu za njima kada god da prođu.

justin_oshea15

Neku od njegovih odevnih kombinacija možete pogledati upravo na našem sajtu.

justin_oshea22justin_oshea19justin_oshea8

justin_oshea2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prethodni tekstDEVENPORT ODUŠEVLJEN ŠTA JE SVE URAĐENO U SVILAJNCU
Sledeći tekst,,VEČE SA RŠUMOM“ U 20 SATI U KULTURNOM CENTRU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime