MRKONJIĆ: DA SE VRATI MIRA MARKOVIĆ!

0

Potpredsednik Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) Milutin Mrkonjić izjavio je danas da je potrebno stvoriti uslove da se porodica bivšeg predsednika Srbije i SRJ i nekadašnjeg lidera SPS-a Slobodana Miloševića vrati u Srbiju i da oni, ukoliko za to ima razloga, odgovaraju u Srbiji.

Mrkonjić je u Jutarnjem programu TV Pink rekao da Miloševićeva porodica, dvoje dece i supruga, žive van zemlje i da bi ozbiljna država kao što je Srbija morala da vodi računa o ljudima koji su je vodili.

Potpredsednik Glavnog odbora SPS-a je istakao da je Milošević nevin ubijen u Hagu, da je trebalo da bude sahranjen po svim protokolima za jednog državnika, za šta tadašnje rukovodstvo Srbije nije imalo razumevanja.  Mrkonjić je naveo da Miloševićeva porodica nema bogatstvo, da živi u Moskvi, da očekuje od vlasti aboliciju i odbacio tvrdnje da je Mira Marković uticala na Miloševića u donošenju bitnih odluka.

Potpredsednik Glavnog odbora SPS-a je kazao da su se, na žalost, obistinila Miloševićeva predviđenja za period posle 5. oktobra 2000. u pogledu divlje privatizacije preduzeća, jer je mnogo ljudi ostalo bez posla, a privredni sistem uništen.

Na pitanje o rekonstrukciji vlade Srbije Mrkonjić je rekao da ga niko nije zvao u vladu, a da sva tri ministra iz SPS-a dobro rade.

Mrkonjić je dodao da ne može jedna vlada da završi sve, nego je neophodno da se projekti završe u više ciklusa i da je dobro što je sadašnja vlada zadržala te projekte i što je „skinuta prašina“ sa „Beograda na vodi“.

Tanjug, Blic, foto Profimedia

Prethodni tekstJAGODINSKI GIMNAZIJALCI U BOSNI GOVORILI O LJUDSKIM PRAVIMA!
Sledeći tekstGDE ĆETE VEČERAS? U SKY ROMANSI PROMOCIJA VODKE!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime