MOŠA JOVANOVIĆ: OGORČEN SAM PISANJEM MEDIJA

1

Otac ubijenog Ivana Jovanovića, zvanog Ivča plavi, Moša Jovanović kaže da je ogorčen pisanjem medija o tragediji koja je zadesila ovu porodicu.

„Duboko sam potresen svime što se našlo u novinama i u medijima uopšte. Imao sam utisak da su novinari na strani ubice, da ga branemosa-jovanovic a mog sina optužuju iako je on žrtva. Ivan je poslednjih godina živeo povučeno i nije imao konflikte i sukobe. Ogorčen sam i izveštajima sa sahrane koja je prema oceni medija bila mala, a zapravo je bila velika sahrana kojoj je prisustvovao ogorman broj mojih prijatelja i prijatelja cele naše porodice. Na sahranu su došli mnogi poznati ljudi a prisustvovali su joj i poznati Jagodinci koji žive u Beogradu i drugim gradovima Srbije. Svi izveštaji novinara o slučaju su bili nerealni, predimenzionirani i na strani ubice“ kaže Moša Jovanović za Infocentralu.

Ivan je ubijen 7.novembra hicima iz automatske puške kod „Četničke kafane“ u Jagodini, pogođen je direktno u srce. Od deset metaka koji su ispaljeni iz automatskog oružja, osam su nađena u grudima Jovanovića. Po svemu sudeći, napadač ili više njih su profesionalci.

– Ako je ispaljeno deset hitaca, koliko je čaura i pronađeno, i nema tragova po kombiju u kojem je pucano na Ivana, ubica je bio veoma precizan. Ekipa s ubicom je pratila njihovo kretanje. Onda ih je neko pozvao telefonom i namamio u sačekušu. O motivu zločina nema pouzdanih podatka, kaže izvor blizak istrazi.

Ivan Jovanović se zvanično preziva Momirović po želji njegovog oca, ovo prezime nosi njegova druga žena i ćerka. Iza Ivana je ostalo troje dece i dva unuka.

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime