MOKRI KOLOVOZI, VIŠESATNA ČEKANJA ZA TERETNJAKE

0

Saobraćaj u Srbiji se odvija po mokrim kolovozima, a magle ima na području Crnog Vrha, Kopaonika i Palića zbog čega je smanjena vidljivost, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na putničkim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, ali su na na teretnim terminalima Batrovci sa Hrvatskom, zadržavanja duga i višesatna na izlazu iz Srbije.

Sva oštećenja na kolovozu u vidu rupa ili kolotraga su slabo vidljiva, a dodatno predstavljavaju opasnost u vožnji jer su ispunjena vodom.

Kraj radne nedelje donosi pojačan intenzitet saobraćaja, pa se savetuje više strpljenja i tolerancije za volanom ukoliko dođe do nepredviđenih gužvi ili zastoja.

Vozači ovih dana treba da obrate pažnju i povećaju oprez ukoliko prolaze putevima koji vode dolinama reka ili pored stenskih useka i lisura, jer je opasnost od odrona veća zbog čestih promena vremena.

Pored odrona, na koje upozorava JP „“Putevi Srbije“” punu opreznost za volanom zahtevaju i deonice na kojima je, zbog započetih radova, došlo do izmene u režimu saobraćaja.

rts

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime