MLADI FUDBALERI NA TURNIRU U MOLDAVIJI

0

U organizaciji grada i FK Jagodina, mladi fudbaleri sastavljeni od generacije igrača rođenih 1998, 1999 i 2000 godine, pripremaju se za turnir koji će tokom naredne nedelje od 7 do 12. decembra biti održan u Tiraspolju u Moldaviji.

Na prestižnom međunarodnom turniru pored Jagodine nastupiće još pet jakih sastava: domaćin FK Šerif Tiraspolj (Moldavija), FK Dinamo Kijev (Ukrajina), FK Dnjepar Dnjepropetrovsk (Ukrajina), FK Dinamo Tbilisi (Gruzija) i Dunav 2010 (Bugarska).

„Šerif Kup 2015 godine i pozivni turnir u Moldaviji nas je Jako obradovao. U tom cilju smo svi u klubu preduzeli svako naravno u smo domenu najveće moguće korake, da tim osposobimo da reprezentujemo pre svega Jagodinu. Jagodina kao grad je mnogo učinila da ovaj tim otputuje. FK Jagodina koji je sa svim svojim kapacitetima i svim svojim trenerima takođe, učiniti sve da ove momke pošalje tamo i osposobiti ih da odigraju turnir gde se svakog dana igra utakmica. Biće tu timova iz Moldavije, Ukrajine, Gruzije i Bugarske. Sa druge strane reprezentujemo Srbiju. U omladinskom fudbalu smo prvaci sveta. U FK Jagodina je ponikao i jedan od najboljih golmana u toj selekciji Predrag Rajković. Tako da nas sve to skupa obavezuje i sve radimo da taj tim godišta 1998, 1999 i 2000, na njabolji način nas reprezentuje. Da sami momci steku jedno ogromno iskustvo da se odmere sa vršnjacima iz tih zemalja, a isto tako jednim dobrim utiskom steknemo takve pozicije da neki već naredni put mi njih pozovemo u goste“ izjavio je šef stručmog štaba Miljojko Gošić

Trener koji će na turniru voditi ekipu, Dragan Đurđević rekao je sledeće: „Da predstavimo Jagodinu kao fudbalski klub na pravi način i da ljudi vide kako se radi u našoj zemlji. Da naši igrači vide na kom su nivou i da se uporede sa drugim igračima iz Moldavije, Ukrajine, Gruzije i Bugarske. Naravno biće tu veliki broj menadžera trenera, tako da to ima jedan veliki značaj za ove mlade igrače gde mogu da pokažu sebe i da u nekoj budućnosti mogu da odu u neki drugi, bolji i jači klub i tako sebi naprave jednu dobru karijeru, šti je dobro za njih i naravno za klub. Svi igrači će dobiti šansu, svi će igrati, jer se tako utakmice igraju svakog dana, ali svi će imati minutažu, neko manju a neko veću“

Sastav tima: Milojević Aleksa, Jevremović Lazar, Stojanović Lazar, Petrović Đorđe, Ilić Nemanja, Mirakilo Marko, Bačanin Strahinja, Bačanin Marko, Miladinović Stefan, Radosavljević Marko, Mišić Danilo, Jovančić Strahinja, Savić Nikola, Janušević Aleksa, Maljković Miodrag, Ivanović Luka, Stevanović Uglješa i Petrović Stefan.

Stručni štab: Đurđević Dragan trener ekipe, Lukić Srđan direktor omladisnke škole, Marković Nemanja sekretar, Milanović Vladica tim menadžer i Milosavljević Nikola marketing tim.

Prethodni tekstJAPANCI PRIJATELJI SVILAJNCA – DALI PREKO 300.000 EVRA, RENDGEN I ULTRAZVUK
Sledeći tekstŽENE SU ZIMI AGRESIVNIJE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime