MIROSLAV RADULJICA JAGODINSKI ZET!

1

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica (27) uskoro će stati na ludi kamen i to sa jagodinskom odbojkašicom, bivšom reprezentativkom i jednom od najlepših odbojkašica sveta Stefanom Veljković (25) sa kojom očekuje prinovu.

Prijatelji bliski ovom paru kažu da se radi o staroj ljubavi koja je trajala pre Stefaninog odlaska u Italiju. Ova veza je obnovljena a biće kako se pretpostavlja krunisana brakom.

Poznati srpski košarkaš trenutno je bez kluba a na pripreme „orlova“ kreće 15. jula. Četiri dana kasnije naši reprezentativci kreću na Kranjsku goru, jer se hala na Kopaonku u to vreme sređuje, pa neće biti dostupna, a „orlovi“ će prvu pripremnu utakmicu, upravo u Kranjskoj gori, odigrati 2. avgusta protiv Mađarske.

Evropsko prvenstvo 2015. trajaće od 5. do 20. septembra, zajednički će ga organizovati Hrvatska, Francuska, Nemačka i Letonija, a u grupi B, koja će svoje mečeve igrati u Berlinu, nalaze se Srbija, Španija, Italija, Nemačka, Turska i Island.

U karijeri je Veljkovićeva, koja ima 25 godina, igrala za beogradske klubove Poštar i Crvenu zvezdu, sa kojima je osvajala titule u Srbiji, a potom je, pre poljskog Hemika, bila u italijanskim klubovima Asistel i Vila Korteze, kao i u turskom Galatasaraju.

A.M.

 

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime