MEĐU „ZAROBLJENIM“ PUTNICIMA U ATINI – MUŠKARAC I MALOLETNO DETE IZ JAGODINE

0

Među građanima Srbije koji se nisu vratili u zemlju i koji su „zarobljeni“ u Atini nalaze se i građani Jagodine. Radi se o muškarcu i maloletnom detetu. Oni su pre desetak dana otišli na turističko putovanje u Atinu. Srbija je zatvorila granice i već pet dana nema letova iz Atine.

„Nalaze se u privatnom smeštaju. Danima nema letova. Ambasada nam je rekla da će možda biti organizovan neki humanitarni let i da će nas obavestiti. Čekamo, nemamo izbor“ kaže supruga muškarca koji je ostao sa detetom u Atini.

Inače, kako javlja N1 grupa državljana Srbije zarobljena je na aerodromu u Atini. Njima je na atinskom aerodromu ponuđeno da se letom do Bukurešta prebace u Rumuniju.

„Putujemo iz Australije već dva dana, preko Dohe i stigli smo u Atinu. Šest nas je državljana Srbije, jedan sa australijskim državljanstvom. Svi smo zdravi, niko nema virus. Nas pet radi na istom kruzeru sa kojeg smo poslati kući pre vremena…“, rakao je Marko Dimitrijević za N1.

Vlada Srbije poslaće i svoje i avione Er Srbije po putnike koji su ostali zarobljeni na mnogim aerodromima u svetu.

Trenutno se koordinira gde sve jedan avion može da sleti kako bi pokupio što veći broj putnika iz više zemalja, potvrđeno je za N1 u Ministarstvu spoljnih poslova.

 

Prethodni tekstBROJEVI TELEFONA CALL CENTRA U JAGODINI
Sledeći tekstPRVA ŽRTVA KORONA VIRUSA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime