MARINA VALO I „MY STRANGER“ OSVAJAJU PUBLIKU

1

Marina Valo je uradila spot za pesmu „My Stranger“ autorsku numeru koju je napisala pre desetak godina. Magični umetnici, instrumentalisti, koji su svirali na ovoj numeri su zaista vrsni muzičari svetskih razmera (Peđa Milutinović, Max Kochetov, Nenad Gajin Coca, Ivan Aleksijević Pančevac). Oni su, svako na svoj način ostavili svoj pečat. Marina Valo potpisuje tekst, muziku, aranžman…

„Pesma je nastala pre više od 10 godina a pre pet godina sam tek snimila demo u studiju. Vremenom sam napisala još nekoliko textova ali sam shvatila da moram prvo ovu da završim da bih krenula dalje. Pesma govori o težnji svake žene da joj u život dođe pravi muškarac koji će je nekim gestom oboriti s nogu. Ona ne zna kako on izgleda, žena jednostavno ima u svom instinktu moć da prepozna i namiriše pravog muškarca. Međutim, često se dešava da se muškarci plaše žena ako su u prošlosti imali loše iskustvo ili ako je žena lepa i uspešna, tako da pesma šalje i poruku da on njoj treba da da priliku, da je upozna, da joj se prepusti i shvati njene namere, a njena namera je da uradi sve kako bi on sa njom zaboravio sva loša iskustva, da „ubije sve njegove boli“.
Ono što sam lično htela da prikažem kroz spot jeste da mi je jedna od najvećih ljubavi u životu zapravo i muzika i kako su sve ljubavi povezane u jednu veliku ljubav prema svetu. Iako jurim za Pravim koji me je, pored ostalog, zasenio svojom melodijom na klaviru, iako neodoljivo želim da ga stignem, ipak ne mogu da odolim a da ne zastanem i čujem muziku uličnih svirača“ kaže Marina.

Spot je sniman u Parizu, a pojedini segmenti u kafeu Padrino i Hill hotelu.

„Scenario je napisao Danilo Jokić (Marinin suprug) a što se režije tiče, morala je i Marina da se umeša sa svojim čarobnim umetničkim moćima i pomogne Danilu u stvaranju ove filmske priče. Sve u svemu, na samom kraju je dovoljno reći da su svi parametri zadovoljeni, da je sve ispalo baš kako treba i da nam samo ostaje da budemo jako ponosni na ovu mladu kantautorku koja je napravila ozbiljan posao kako u muzici tako i u video produkciji. Bravo MARINA VALO svetska, a naša“

Jagodina je dala velike muzičare i taj trend se ne zaustavlja. Marinu Valo možete pratiti na fejsbuk stranici OVDE

Marina Valo svoje prve dodire sa muzikom ostvaruje u nižoj muzičkoj školi, te se njena ljubav prema muzici rodila još u ranom detinjstvu. Iz ljubavi prema pevanju na španskom, ova autorka završava kurs španskog kako bi dodatno usavršila pevanje na pomenutom jeziku, a pored njega, neretko mogu se čuti njene izvedbe na mnogim drugim jezicima, kao što su portugalski, italijanski, francuski, grčki pa čak i arapski. Pored muzike, Marina je dipl. profesor srpskog jezika i književnosti, te se bavila i pisanjem poezije i iza sebe ima objavljenu zbirku pesama.

 

Prethodni tekstPARAĆIN I KANCELARIJA ZA JAVNA ULAGANJA RENOVIRAJU OŠ „RADOJE DOMANOVIĆ“
Sledeći tekstPETRIČIĆ: NEMA SLOBODE BEZ OBRAZOVANJA

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime