„MALAC GENIJALAC“ UPISUJE DECU UZRASTA 4 DO 12 GODINA

0

Školica „Malac genijalac“ je posvećena deci, uzrasta od 4. do 12. godine života, jer se u tom periodu dečiji mozak najviše razvija. Program rada se zasniva na korišćenju računaljke abakus, koja ima za cilj da aktivira obe moždane hemisfere. Upotrebom, a potom i vizuelizacijom abakusa, razvijajuju se izvanredne matematičke veštine kao što je brzo računanje. Međutim samo brzo računanje nije naš cilj, već samo jasan pokazatelj toga da su naši polaznici na pravom putu u ovladavanju sposobnostima kao što su: jasna vizuelizacija, fokus, koncentracija, analitičnost, logičko razmišljanje i memorija. A na kraju i ono ka čemu težimo samopouzdanju i inteligenciji koje nesumnjivo dolaze paralelno sa ovim procesom.

malac-genijalacUčenje se praktikuje u malim grupama, kroz zabavne aktivnosti, različite igre i takmičenja, pri čemu je najvažnija opuštajuća i kreativna atmosfera i pozitivni emocionalni odnosi.
Postanite deo našeg tima i omogućite svom detetu da ostvari svoj intelektualni potencijal i lakše savlada gradivo u školi!
Septembarski upis je u toku!
Pozivamo sve zainteresovane da dođu na testiranje, upoznavanje i besplatne radionice.
Nalazimo se u Teslinoj 6, kod OŠ „17. oktobar“ u Jagodini.
Za dodatne informacije javite se na telefon 065 98 98 419.
Za decu koja menjaju svet!
Prethodni tekstBABIĆ: O ODGOVORNOSTI PRILIKOM OBRUŠAVANJA ZIDA BAVIĆE SE NADLEŽNI ORGANI
Sledeći tekstPARAĆINSKI VODOVOD ZAPOČEO MODERNIZACIJU – INVESTICIJA VREDNA 3.450.000 EVRA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime