LUTOVAC POBEDIO U PARAĆINU I DESPOTOVCU, ŠUTANOVAC U JAGODINI, SVILAJNCU I ĆUPRIJI

0

Dragan Šutanovac je novi lider Demokatske stranke. Šutanovac je na 80 odsto prebrojanih glasova osvojio čak 60 odsto. Poznati demokrata iz Paraćina, Saša Paunović kaže da je Pomoravlje glasalo drugačije.

„Novo rukovodstvo dobilo je podršku članstva u Srbiji, iako su rezultati u Pomoravlju drugačiji. Izborni proces završava se istekom rokova predviđenih stranačkim dokumentima, pa ako ovo budu i konačni rezultati na novom rukovodstvu sada je da radi na rešavanju problema stranke, onako kako su obećali u predizbornoj kampanji“ rekao je poznati paraćinski demokrata Saša Paunović.

On je dodao da u Paraćinu Šutanovac nije odneo pobedu.

„U Paraćinu na izborima je pobedio Lutovac, a moj stav o tome kakav treba da bude novi predsednik Demokratske stranke poznat je još od proleća – osoba koja do sada nije učestvovala u izvršnoj vlasti u ime Demokratske stranke“ dodao je on.

Jagodinske demokrate dale su poverenje Šutanovcu koji je za malo pobedio Lutovca 30:27, dok za Pajtića i Antića niko nije glasao. U Paraćinu je Lutovac ubedljivo pobedio sa 266 glasova, dok je Šutanovac dobio 33, Pajtić 22 a Antić 14. Despotovac – Lutovac 38, Šutanovac 29, Pajtić 3, Antić 0, Ćuprija – Šutanovac 23, Lutovac 10, Pajtić 7, Antić 1, Svilajnac – Šutanovac 46, Antić 5, Lutovac 2, Pajtić 1.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime