LUKIĆ: U JAGODINI VODA NEĆE POSKUPETI NI PARU

0

I pored toga što je u većini gradova u Srbiji voda poskupela, u Jagodini to nije slučaj i prema rečima direktora JKP „Standard“ Dragana Lukića kontroli i zadržavanju cene vode doprineli su pozitivni rezultati ovog preduzeća. Prema Lukićevim rečima cena vode u Jagodini je 32 din po kubiku i neće poskupeti ni paru

luka
Dragan Lukić

– Cena vode neće biti povećana zahvaljujući efikasnijem radu preduzeće i ostvarenju brojnih ušteda. Grad i “Standarard” su društveno i socijano odgovorni i u eri poskupljenja uspeli smo da iz sopstvenih rezervi očuvamo cenu – rekao je Lukić.

U toku je zamena azbestnog vodovoda starog 60 godina.  – Ulice u gradu su prokopane, ali vrlo brzo ćemo sve to sanirati i asfaltirati. Do sada je urađeno 12 kilometara magistralne mreže i ostalo je još deset. Ovaj posao se radi jednom u veku, a s njim dobijamo 20 kilometra novih cevi i novi kvalitet vode i života. Očekujem da do 1. oktobra sve azbestne budu zamenjene zdravim cevima – rekao je Lukić.

Pored toga, izgrađena su još dva nova bunara, pa Jagodina sada raspolaže sa 18 crpnih postrojenja, što garantuje da neće biti problema u snabdevanju vodom.

Prethodni tekstPALMA: VUČIĆEV PREDLOG DA SE LETUJE U SRBIJI DOBAR!
Sledeći tekstDANAS KOMBINOVANI TEST

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime