LJUBAV PREMA BRZOJ VOŽNJI ODNELA DVA ŽIVOTA?

0

saobracjka slavisaTeška saobraćajna nesreća koja se oko 19 sati dogodila na opasnoj krivini u Dragocvetu, odnela je dva života, život Slaviše Vasića (29) i Marije Agatonović (23), a troje dece ostavila bez roditelja. Prema svedočenju poznanika Marija je bila trudna i čekala četvrto dete.

Automobil, kojim je upravljao Slaviša, sleteo je u krivini sa puta, levom stranom zakačio u most, prevrnuo se na krov i upao u korito Jošaničke reke. Troje deca je spašeno iz korita reke i ona su prevežena u Opštu bolnicu u Jagodinu, gde su kod dvoje konstatovane lakše povrde, a teže povređeno dete je transportovano za Beograd. Lekari kažu da je reč o prelomu kuka, dok drugo dete ima prelom ključne kosti, a treće ogrebotine po telu. Ta porodica je tokom popodneva bila kod Marijinih roditelja u obližnjem Šuljkovcu. Slaviši je ovaj putni pravac bio dobro poznat, a istragom će biti utrđeni uzroci nesreće.

Na fejsbuk profilu, Slaviša nije krio ljubav prema brzoj vožnji.

Iz smrskanog automobila vatrogasci su dvadesetak minuta vadili tela supružnika i decu koja su bila u svesnom stanju.

-Bili smo na licu mesta kada se to dogodilo, auto je sleteo sa puta. Prišli smo odmah, pomogli vatrogascima i policajcima da ih izvade. Jedno dete je  ispalo iz auta i ono nije bilo povređeno, dok je ostalo dvoje dece vidno povređeno. Veliki boj meštana se okupio da pomogne i sve smo obavili za dvadesetak minuta. Ovaj most je crna tačka na putu i stalno se događaju saobraćajne nesreće, kaže meštanin Dragocveta Đorđe Vasić.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime