LJILJANA VESELINOVIĆ: KRV JE LILA NA SVE STRANE KADA ME JE BAJKER UDARIO

3

Ljiljana Veselinović (38) iz Jagodine tvrdi da ju je prošle nedelje na putu Ćuprija-Jagodina brutalno pretukao bajker D. K. (39), i to zbog nesporazuma koji su imali u saobraćaju, prenosi Kurir.

Pretučena žena kaže za Kurir da se napad dogodio 25. maja oko 17.30.

– Vozila sam ka Jagodini i na raskrsnici je trebalo da se uključim na glavni put. Pogledala sam levo i desno i uključila se.

Posle nekog vremena rođaka koja je bila sa mnom u kolima rekla mi je da nam se velikom brzinom približava motocikl. Pogledala sam u retrovizor i videla to vozilo – priča Ljiljana.

Kako kaže, ubrzo joj je s leve strane vozila prišao motociklista. – Psovao je i vikao: „Kako si me tako isekla!“ Rekao mi je da sam ludača i psovao mi je celu familiju.

Pokušala sam da mu objasnim da ga nisam videla i da nisam imala nameru da ga isečem, ako sam ga uopšte i isekla – kaže žena i dodaje da je D. K. potom stao motorom ispred njenog auta.

– Morala sam da stanem da ga ne bih udarila, ali je pre toga nekoliko puta kretao i stajao, kao da se nameštao da ga oborim. Kada se konačno zaustavio, sišao je s motora, skinuo kacigu, došao do mojih vrata i otvorio ih. Vikao je i udario me dva ili tri puta u glavu.

Već posle prvog udarca krv mi je krenula iz nosa. Dugi udarac je bio kao da me je neko ciglom udario po glavi i posle nisam baš sigurna šta se dešavalo jer mi nije bilo dobro – prepričava Ljiljana i dodaje da je napad kratko trajao, te da nije imala vremena da odreaguje.

– Krv je lila na sve strane. Moja rođaka je počela da vrišti. Rekla sam joj da zove policiju i Hitnu pomoć i da zapiše broj njegovih tablica – priča sagovornica.

Prema njenim rečima, bajker joj je izvadio ključeve iz kola i bacio ih u obližnju njivu, posle čega je otišao. – Polomio mi je i pomerio nos. Ne znam koliko sam krvi izgubila, ali sve na meni je bilo natopljeno. Ne mogu da verujem šta je čovek uradio.

Sve i da sam ga isekla, ovo nije bio način da rešimo nesporazum. Zaista ga nisam videla. Postoji mogućnost da je bio u koloni, da je obilazio, jer se samo pojavio – priča povređena žena. Policija je uhapsila bajkera D. K. i protiv njega je podneta krivična prijava za nanošenje teških povreda. Određen mu je i pritvor.

Medijski sadržaj nastao je realizacijom projekta „Jagodina naš grad“ koji sufinansira Grad Jagodina

Prethodni tekstLITIJE U NEDELJU KAO ZAHVALNOST ZA SPAS OD KORONE
Sledeći tekstAMBASADORKA LOLA IZ JAGODINE

3 KOMENTARA

  1. U zatvor da se nauci pameti da ne bi jos neko stradao. Nasao da demonstrira silu nad zenom. Da su kojim slucajem bili muskarci u autu ne bi se ni osvrnuo.

  2. Bajkerz oduzeti vozačku, i kazniti ga kaznom zatvora za divljanje na putu i izazivanje opasnosti za druge učesnike u saobraćaju, pa tek poske toga mu suditi (posebno) za napad na ovu jadnu ženu. Neka se malo češe u zatvoru, pa kad izađe, da se razmiali da li će ikad da digne ruku na ženu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime