LIPOLIZA – INTERVENCIJA BRZINSKOG SKIDANJA SALA!

0

Lipoliza je medicinska metoda za topljenje lokalizovanih masnih naslaga što znači da se preporučuje pacijentima, koji imaju ne višak kilograma nego viška lokalizovanih masnoća. U Centru zdravlja i lepote „GLAMOUR“ u Paraćinu, lipoliza se radi svakodnevno, a brojni zadovoljni pacijenti najbolje pokazuju koliko je lipoliza uspešna.

1
dr Maja Jevđević

„Tretiramo stomak, unutrašnju stranu butina, nadlaktice, leđa, podbradak. Rezultati se očekuju tri nedelje posle tretmana. Lipolizom se sasvim sigurno i direktno smanjuje broj masnih ćelija u organizmu. Dijeta smanjuje masne ćelija u obimu a samo lipolizom se one smanjuju brojčano. Efekti su dugotrajni i ta masnoća se teško vraća“ kaže poznata doktorka estetske medicine, Maja Jevđević.

Razgradnja masnih ćelija podrazumeva potpuno izbacivanje ugljenih hidrata iz ishrane.

„Savetuje se brza šetnja i obavezna limfna drenaža za izbacivanje toksina. Nakon tri nedelje do mesec dana u našem Centru zdravlja i lepote vrši se pregled. Obično se beleži smanjenje u obimu stomaka 5 cm, a 3 cm u obimu butina, tako da jedna lipoliza itekako daje rezultate. Cena je od 100 do 250 evra“.

Često pitanje je da li je moguće raditi dve regije odjednom.

„Da, ali ja ne volim jer su rezultati bolji kada radim parcijalno. Ovo je idealno vreme za lipolizu za one koji idu na more u julu i avgustu, septembru.“ dodala je dr Jevđević.

Jovana Adamović koju smo zatekli u ordinaciji sa dr Majom Jevđević ima samo pozivitna iskustva o lipolizi.

„Nije bolno, metoda je komforna. Ja sam imala iskustva drugarica koje su već radile lipolizu i njima se pokazala fantastično. Ja sam držala dijetu, ali ostao mi je stomak koji ni na jedan drugačiji način nisam mogla da skinem. Mislim da je lipoliza pun pogodak, posebno kod dr Maje Jevđević koja važi za najbolju u estetskoj medicini“ rekla je Jovana.

5
dr Maja Jevđević

Kontaktirajte Centar zdravlja i lepote „GLAMOUR“ zakažite pregled – 066/210-251.

Prethodni tekstDANAS PROTEST PIVARACA
Sledeći tekstVUČIĆ ĆE SLEDEĆE NEDELJE RAZGOVARATI SA PIVARCIMA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime