LIPO LASER SKIDA PRAZNIČNE KILOGRAME

0

U Centru „Ozon esthetic Medic“ u Jagodini najsavremeniji aparat za anti-aging i topljenje i oblikovanje tela, nudi mnoge usluge. Ovaj put, mr Marija Mitrović, estetičar kozmetičar i vlasnica ovog centra, predstavlja tretman lipo laserom.

jelena1

„Reč je o laseru niske frekvencije, takozvanom “hladanom” laseru koji ne proizvodi toplotu na tkivu tela. To je bezbolna, neinvazivna alternativa liposukciji i drugim bolnim procedurama koje nose rizik od komplikacija. Višak masnoća prirodno napušta telo kroz digestivni sistem, bez ikakvih zastoja.

jelena
Terapija laserom niskog intenziteta dovodi do rastapanja masti koje se nalaze u masnim ćelijama. Pod uticajem laserskih zraka membrana masne ćelije postaje privremeno porozna, omogućavajući tako rastopljenim mastima da napuste ćeliju i akumuliraju se u međućelijskom prostoru. Ćelijske membrane se ne oštećuju i posle 48 sati pore na njima se zatvaraju. Masti iz međućelijskog prostora telo prirodno izbacuje kroz digestivni i limfni sistem koji se obnavlja uz nutricionističku podršku, perkusionu limfnu masažu, terapiju rehidracije i na druge načine“ kaže mr Mitrović.

aparat

Vlasnica Ozon esthetic medic -a odgovara na pitanje šta se može očekivati od tretmana i kakvi su rezultati.
„Svako od nas je drugačiji, tako da će i rezultati varirati. Uspeh tretmana zavisi od sposobnosti vašeg tela da detoksifikuje emulgovane ćelijske naslage i neće svi pacijenti imati isti rezultat na kraju terapije. Klinička test ispitivanja koja su pratila promene obima kukova, struka i bedara pacijenata pokazala su sumarni gubitak obima masnih naslaga od 8 cm do 30 cm“.

Pogledajte snimak na kome pacijentkinja posle prvog tretmana gubi 3 cm u obimu i zakažite na 069 4708133. Čočetova ulica, Jagodina.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime