Link4MED vaš koordinator programa VTO

0
Pregnant woman with husband

Otežana trudnoća i niz prepreka koje se javljaju na tom putu danas su sve češća pojava. Veliki je broj mladih parova koji imaju problema sa začećem, a razlozi za to su mnogobrojni. Pre svega, na otežano ostajanje u drugom stanju može da utiče niz faktora, kao što su loš životni stil, nekvalitetna ishrana, manjak fizičke aktivnosti, velika količina stresa uzrokovana brzim načinom života i mnogi drugi faktori. 

Kada par uvidi da do trudnoće ne dolazi usled nekoliko pokušaja, potrebno je doneti odluku o tome šta dalje činiti. Izbor pravog mesta za vantelesnu oplodnju je izuzetno težak korak, budući da ne možete da znate kako klinika funkcioniše, kao i da li će vam ona biti maksimalno posvećena. U takvom slučaju, od velikog je značaja birati kliniku ili koordinatora za vantelesnu oplodnju koji će se maksimalno posvetiti pacijentu. 

Šta nudi Link4MED svojim klijentima?

Kada je u pitanju poslovanje koordinatora za vantelesnu oplodnju Link4MED, potrebno je znati da se svi procesi obavljaju precizno i profesionalno i u skladu sa dogovorom sa klijentom. Link4MED će vam obezbediti potpuno neometan, miran i siguran proces vantelesne oplodnje u inostranstvu. Dugogodišnje iskustvo koje ima kompanija svedoči o zadovoljnim klijentima koji su svoje poverenje potpuno posvetili njima. 

Link4MED sarađuje sa više od 15 različitih klinika u čak 8 zemalja sveta, čime se odražavaju kvalitet i ozbiljnost. Zahvaljujući velikoj posvećenosti, kvalitetnom medicinskom osoblju sa kojima sarađuju i želji da se za svakoga ponaosob dođe do krajnjeg cilja, Link4MED već 6 godina pomaže svojim klijentima i pacijentima da odaberu adekvatan program i kliniku za vantelesnu oplodnju. Treba naglasiti da se svakom pacijentu pristupa individualno, što dodatno povećava šanse za uspešnu vantelesnu oplodnju. 

Koje vrste vantelesne oplodnje nudi Link4MED?

Zahvaljujući najnovijim istraživanjima, inovacijama kojima svakodnevno unapređuju poslovanje, Link4MED danas nudi više od 30 vrsta VTO programa. Kako biste znali koji je program vantelesne oplodnje najbolji za vas, najbolja opcija bi bila da kontaktirate koordinatora kako biste dobili što bolje i relevantije informacije i besplatnu konslutaciju sa lekarima sa kojima oni sarađuju.

Vantelesna oplodnja je potpuno bezbedan proces, te ni na koji način ne može naškoditi majci ili tek novorođenoj bebi. Često ona može biti efikasnija i od spontanog začeća kod mladog, zdravog bračnog para. Sam postupak vantelesne oplodnje obuhvata niz laboratorijskih tehnika, gde se stručnjaci i sva potrebna medicinska lica bave spermatozoidima i jajnim ćelijama u cilju stvaranja embriona, koji se kasnije vraća u telo žene. 

Jedan od najpopularnijih vidova vantelesne oplodnje jeste proces vantelesne oplodnje sa sopstvenim jajnim ćelijama. Ovaj proces vantelesne oplodnje najbolji je izbor za sve mlade parove koji imaju do 35 godina života i koji pokušavaju da dobiju bebu bezuspešno godinu dana unazad. U takvom slučaju potrebno je obratiti se stručnjaku za infertilitet, koji će uraditi sve potrebne analize i dati vam najrelevantnije informacije. 

Donacija jajnih ćelija može biti pogodan izbor u mnogobrojnim situacijama. Radi se o procesu u kojem se uzimaju donorske jajne ćelije, koje se u laboratoriji spajaju sa spermatozoidima parnera kako bi se stvorili embrioni. Na ovaj način se embrioni vraćaju putem embrio transfera u matericu žene, kako bi se postigla trudnoća. Ovaj proces pogodan je za sve parove koji imaju oko 38-45 godina ali i više, budući da se tada rezerva jajnih ćelija kod žena iscrpljuje. 

Kada je u pitanju neplodnost kod muškaraca, lečenje uz pomoć vantelesne oplodnje i nekih dodatnih tretmana može značajno da poboljša stanje. Jedan od najboljih načina za poboljšanje plodnosti kod muškaraca jeste korišćenje matičnih ćelija. 

Pored ovih programa, postoje i različiti vantelesne oplodnje sa surogat majkom, koji se mogu realizovati sa genetskim materijalom oba roditelja, doniranim jajnim ćelijama ili doniranom spermom. 

Cene VTO programa

Troškovi vantelesne oplodnje mogu biti različiti, budući da sve zavisi od paketa usluga koji se nudi. Link4MED je prvi online portal u Srbiji koji svojim budućim klijentima i svim zainteresovanima nudi sve informacije i potpunu koordinaciju svih vrsta programa vantelesne oplodnje u inostranstvu. 

Kada je u pitanju VTO sa ICSI metodom, cena ovih programa u klinikama u inostranstvu se kreće od 2.100 do 5.400 evra. Cena VTO sa pre-implatacionom genetskom analizom embriona je između 5.500 i 7.650 evra. Cene programa donacije jajnih ćelija kreću se od oko 2.000 evra, pa sve do 13.000 evra za garantovane programe sa doniranim jajnim ćelijama. 

Budući da Link4MED nudi potpuno individualan pristup svakom pacijentu, ovi koordinatori za vantelesnu oplodnju mogu biti idealan izbor za vas kao i za 300 pacijenata koje su do sada poslali u inostranstvo na lečenje. Potpuno posvećeno osoblje i ozbiljnost u njihovom radu navešće vas da opravdano imate puno poverenje u rad i saradnju sa ovim koordinatorima. Iako je proces vantelesne oplodnje veoma teška i kompleksna odluka, uz podršku Link4MED ovaj proces ići će jednostavno i glatko, a vi ćete se uveriti u pouzdano poslovanje koje oni godinama neguju.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime