LIDL RASPISUJE KONKURS ZA HILJADU RADNIKA

1

Kompanija „Lidl Srbija“ objavila je da će sutra raspisati konkurs za zapošljavanje više od 1.000 prodavaca u velikom broju gradova širom Srbije.

Lidl će operativno poslovanje početi tokom 2018. godine, istovremenim otvaranjem izmedu 10 i 20 prodavnica, navodi se u saopštenju ove kompanije.

„Lidl“ će raspisati konkurs za radna mesta u Beogradu, Boru, Indiji, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Šapcu, Užicu, Vršcu i Zrenjaninu.

Pored Beograda, gde se planira zapošljavanje oko 300 radnika, „Lidl“ će u svakom od pomenutih gradova zaposliti više od 40 prodavaca. „Lidl Srbija će budućim kolegama ponuditi konkurentne radne uslove, u pogledu naknade i radnog okruženja. Prodavci u Lidlu imaće petodnevnu radnu nedelju, a elektronska evidencija radnog vremena omogućava plaćanje prekovremenog rada po sistemu ‘svaki minut se plaća'“, ističe se u saopštenju.

Objašnjavaju da se raspisivanjem ovog konkursa započinje najveći, ali ne i poslednji talas zapošljavanja u Srbiji. „Naš cilj je da kupcima širom Srbije ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta po kome je Lidl prepoznat u svetu, pa ćemo, u skladu sa širenjem mreže i potrebama poslovanja, nastaviti sa zapošljavanjem“, poručuje rukovodilac korporativnih komunikacija Lidla Srbija, Martina Petrović.

Zainteresovani kandidati koji žele da rade u navedenim gradovima, mogu se prijaviti putem sajta – karijera.lidl.rs. Potrebno je da imaju minimum srednju stručnu spremu, dok je iskustvo u radu s kupcima prednost, ali ne i obavezujući uslov.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime