„LEGENDE“ NAJAVILE KONCERT U SAVA CENTRU

0

Na svom zvaničnom sajtu, grupa „Legende“ najavila je svoj solistički koncert za 07. Februar na tradicionalnom beogrdaskom mestu okupljanja obožavalaca ove grupe – u Centru “Sava”

Grupa „Legende“ već 24. januara sviraće u glavnom gradu Francuske u okviru Svetosavskog bala a ovaj koncert na zvaničnom portalu grupe www.grupalegende.com naslovljen je „Svetosavski bal u Parizu“. Nakon Pariza grupu pre tradicionalnog okupljanja u Centru „Sava“ koje je zakazano za 07. februar, očekuju koncerti 27. januara u Temišvaru (Rumunija) povodom Svetosavkse proslave u Operi Romana, potom 03. februara u Pančevu, 05. februara u Staroj Pazovi.

Može se reći i da su jedini muzičari koji su osvojili srca publike potpuno nenametljivo, bez skandala i lobiranja, isključivo dobrim pesmama i intepretacijom, a retko ko može da im parira ne samo po kontinuiranoj koncertnoj aktivnosti, već i po atmosferi.

Nema sumnje da će i ove koncertne sezone biti idealna prilika da njihova publika širom naše zemlje uživa u stihovima Zorana Dašića ispevanim predivnom bojom glasa Ivana Milikovića. Naime „Legende“ će pesmama poput „Ćetrdesete“, „Sat otkucava“, „Noćas“… i drugima nakon Centra „Sava“ održati koncerte i 12. februara u Novom Sadu, potom 13. februara u Zrenjaninu, 14. februara u Smederevu, 17. februara u Užicu, 19. februara u Valjevu, 24. februara u Sremskoj Mitrovici, 26. februara u Kraljevu i 23. marta u Čačku.

Podsećanja radi „Legende“ su još 2009. godine na zvaničnoj Internet strani www.grupalegende.com ponudile besplatno skidanje devedesetak svoji pesama, a ovakom odlukom, kako i sami navode, žele da ljubiteljima svojih pesama skrate „lutanja“ po raznim sajtovima.

Đ.B.

 

 

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime