LA LUNA SRBIJI DONELA DRUGO MESTO NA SVETSKOM PRVENSTVU

0

Najtrofejniji srpski plesni klub, poznati jagodinski ,,La luna,, klub na Svetskom prvenstvu u Bohumu osvojio je ukupno četiri nagrade. Najznačajnija nagrada je drugo mesto koje je doneo Darko Vukašinović.

la luna drugooo
Drugo mesto na svetu – Darko Vukašinović

-Takmičilo se 40 zemalja i preko 4.000 plesača. Srpska reprezentacija je brojala 49 članova a plesača La lune bilo je 15. Darko Vukašinović osvojio je drugo mesto u svetu i to u kategoriji Elektrik bugi. Andrijana Ilić je osvojila 6.mesto, 9. mesto smo osvojili kao Beatle team, to je deo Dream teama koji se ekipno borio. Osvojili smo još jedno 9.mesto – Anja Radonjić i Miljana Sazdanović, kaže vlasnik i direktor kluba La lula Nebojša Slavković.

 

La luna na svetskim prvenstvima učestvuje od 1999. godine i do danas su peti pu osvojili drugo mesto.

 

,,Druženje je bilo sjajno, imali smo veliku pomoć od naših ljudi iz Nemačke. Umetničko društvo ,,Izvor“ iz Reknhausena i gospođa Slavica Nikolić je bila od veliek pomoći, dočekali su nas, vozili nas svida. Moram da pohvalim i Dejana Miletića, Danijelu, Slađu, Gorana Macanovića, bez njih ne bismo uspeli. U reprezentaciji Srbije i tri devojčice su osvojile 4. mesto kada je reč o deci invaidima. Crkva u Esenu o otac Dragan nam je organuzovao druženje, bilo je sjajno, narodne igre, naš ples, super smo se proveli, kaže Neša La luna.

Deca su obišla Brisel, Pariz a jedan dan su proveli u Diznilendu na njihovo oduševljenje. Najbolji igrači finansirani su iz budžeta Jagodinskog sportskog saveza.

reprezentacija

U planu je odlazak u Bugarsku gde se održava Međunarodno takmičenje, kao i Novogodišnje prvenstvo koje će ove godine biti održano u Vrnjačkoj banji, a La luna je organizator. La luna uskoro vrši upis novih članova za predškolce, osnovce, standardne i latino plesove, zumbu.

Prethodni tekstIZLOŽBA DRUŽINE ,,OGLEDALCE“ VEČERAS U SEDAM
Sledeći tekstOBIĐITE SRBIJU, POSETITE SOKOBANJU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime