KRUNIĆ: OČEKUJE NAS TEŠKA UTAKMICA

0

Bez obzira na promenljive rezultate u poslednje vreme u taboru FK Jagodina je veoma dobro raspoloženje uoči još jednog teškog gostovanja u Čačku kod Borca. Jagodina je upravo sa gostujućih terena donosila bodove pa šef Stručnog štaba Simo Krunić i prvotimac Miloš Lepović očekuju nastavak lepe serije:

– Ovo proleće ne igramo baš najbolje, imamo čudne rezultate, uspemo da pobedimo na strani a izgubimo kući. Gubili smo ove utakmice kući u zadnjih deset minuta i izgubili smo četiri boda, faktički izgubili smo šest bodova, pokušali smo da idemo na sve ili ništa. Mi i inače na svaku utakmicu idemo da pokušamo da ostvarimo maksimalan učinak. Svesni smo da nije baš najbolja situacija što se tiče naše igre, promenljivo igramo tako da od naše ekipe može sve da se očekuje. Jedino čime sam ja zadovoljan u ovom delu prvenstva je odnos igrača prema utakmicama, maksimalno zalaganje i borbenost što sam im ja i tražio. Možda mogu da budem nezadovoljan nekim taktičkim greškama, međutim tehničkim zalaganjem sam zadovoljan. Ono što smo pružili sobzirom na situaciju u kojoj se nalazimo, inače sa brojem bodova smo zadovoljni, međutim mogli smo puno bolje i mogli smo da se nalazimo u vrhu tabele da smo ostvarili neke boje rezultate. Mi imamo još uvek osam utakmica i ta naša pozicija na tabeli će da zavisi od nas. Prva prilika da pokušamo da poboljšamo taj naš rezultat je već u Čačku gde znamo da protivnik ide na sve ili ništa i biće spremni da daju sve da pokušaju da nas pobede u toj utakmici. Međutim na nama je da im to ne dozvolimo i znamo da će biti teško, ali rezultat ne možemo da prognoziramo. -izjavio je šef Stručnog štaba Simo Krunić.

– Očekuje nas jedna jako teška utakmica, teško gostovanje, ekipa Borca se bori za opstanak i svaki bod im je bitan i biće silno motivisani. Mi imamo svoj cilj, malo smo zaostali bodovno na tabeli, ali je mala bodovna razlika. Po meni smo malo nesrećno izgubili neke bodove ali idemo dalje i idemo svaku utakmicu na pobedu i da ćemo samim tim ući u neki pobednički niz, da se vratimo u taj pobednički ritam, mislim da se vratimo tamo gde nam je i mesto. – izjavio je prvotimac Miloš Lepović.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime