KRUNIĆ: NAPAŠĆEMO PARTIZAN!

0

Pred večerašnji prvi polufinalni susret sa Partizanom u Beogradu, u taboru jagodinskog superligaša vlada optimizam. Puni sampouzdanja i vere u sebe posle podviga u Novom Sadu fudbaleri Jagodine dočekuju ,,prvo poluvreme“ u Humskoj 1. Drugo se igra 8. aprila u Jagodini kada će se znati da li će Jagodina po treći put za redom biti finalist našeg najmasovnijeg takmičenja ili će Partizan, posle više godina, biti u prilici da se bori za pobednički trofej.

-U polufinalu Kupa Srbie igramo protiv Partizana dve velike utakmice. One su velike za sve nas u klubu, kako za igrače tako i za rukovodstvpo ali i za naše navijače. Igramo proiv vodeće ekipe Jelen Supoer lige. Svesni smo da jer kvalitet na strani Partizana, da je bolja ekipa od nas. Medjutim, Kup je nešto drugo, igraju se dve utakmice. Svestan sam činjenice da mi nećemo 8. aprila imati prednost domaćeg terena, tako da mi idemo da te dve utakmica pokušamo da odradimo što je moguće bolje, ističe Simo Krunić, šef stručnog štaba Jagodine.

Šta konkretno očekujete od večerašnje utakmice?

-Mi nećemo imati igrača na raspolaganju, ali svi oni koji budu igrali, oni će dati svoj maksimum. Bitan je rezultat ove utakmice, on će dati neke smernice za revanš. Medjutim, mi ne razmišljamo da kalukišemo oko rezultata, odnosno da idemo na rezultat koji će nam omogućiti da odlučujemo na našem terenu. Mi ćemo jednostavno pokušati da odradimo ovu utakmicu kao da je jedna, nećemo razmišljati o revanšu. Probaćemo da damo sve od sebe, da ostvarimo povoljan rezultat. Najbolje bi bilo da ostanemo neporaženi.

Da li to znači da će te večeras igrati otvoreno?

-Moramo da se skoncentrišemo na večeranju utakmicu kao da je jedna jedina. Mi respektujemo Partizan, idemo u Humsku jedan, ali se ne bojimo Partizana. Ali, bez onbzira na ishod večerašnje utakmice a mojim igračima čestitam na svemu onom što su do sada uradili. Nije pritisak na njima da mi igramo pod moranjem. Odmah da se zna mi nećemo da se branimo, pokušaćemo da se nadgravamo sa Partizanom. Pokušaćemo da odigramo dve otvorene utakmice.

Kakav će sistem igre biti na večerašnjoj utakmici?

-Vratićemo se na neki naš sistem koji smo imali protekle jesene da bi smo imali čvršću zadnju liniju. Pokušaćemo da iskoristimo svaku priliku da nadigramo Partizan. Ja ne zna da li ćemo u tome uspeti. Ali, znam da ćemo igrati otvoreno, a kakav će rezultat biti ostaje da vidimo.

Kakav je zdravstveni bilen pred večerašnju utakmicu?

-Imao dosta problema sa povredama igrača. Učinićemo svv da ospoobimo sve igrače, ali nisam siguran da će svi biti spremni za večeranji duel.

Vratimo se na podvg u Novom Sadu.

-Svaka utakmica je priča za sebe. Mi smo Vojvodinu već zaboravili. Ta visoka pobeda nam daje smaopouzdanje ali mi tu utakmicu morano da zaboravimo. Možda bi nama bilo lakše da sa Partizanom igramo smao jednu utakmicu. Igraćemo dve utakmice i na obe daćemo sve od seme.Ovi momci su zaslužeili sve čestitke za ono što su dali Jagodini i uopšte srpskom fudbalu u protekle nekoliko godine, zaključio je Simo Krunić.

Optimizam vlada i medju igračima to potvrdjuje Aleksndar Živanović, štoper Jagodine koji je zaigrao od prvog minuta u Novom Sadu posle devetomesečne pauze.

-Kup takmičenje je specifično takmičenje. Ne prolazi uvek bolji, već onaj ko ima više sreće. Mi sve znamo on ekipi Partizana, oni su favoriti. Idemo na ovu utakmicu u veoma dobrom raspoloženju posle visoke pobede na Karadjordju. Imamo dve utakmice, ali verujemo u nas i naš kvalitet. U proteklle dve godine igrali smo dva puta u finalu, nema razloga da i treći put igramo u finalu, rekao je Aleksnadar Živanović.

Z.Milovanoivć

 

JAGODINA(4-1-4-1): Perić – Filipović, Živanoivć, Mihajlović, Antić – Mitošević – Djurić, Popara, Savković, Lepović – Jovančić.

ŽUTI/CRVENI: Gašić

POVREDE: Martinović

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime