KRIMI PROŠLOST MOGUĆI MOTIV UBISTVA DEJANA JOVANOVIĆA IZ KOČINOG SELA

0

Dejan Jovanović, zvani Kabas (45) iz Kočinog sela kod Jagodine ubijen je pre nekoliko dana u zatvorenoj kafani u tom selu, saznaje „Blic„. Policija i tužilaštvo intenzivno tragaju za njegovim ubicom, a kako nezvanično saznajemo, Jovanović je imao krimi prošlost koja je mogući motiv za zločin.

Jovanovićevo beživotno telo pronađeno je u sredu ujutru u bivšem ugostiteljskom objektu u Kočinom selu. Ubistvo su prijavili meštani sela koji su čuli pucnje iz zatvorene kafane.

Policija je utvrdila da je Jovanović ubijen dok je sedeo za stolom u kafani. Imao je dve prostrelne rane na glavi i stomaku.

Meštani Kočinog sela kažu da se Jovanović poslednjih godina teško kretao zbog velike kilaže, ali da su njegov luksuzni džip gotovo svakog dana viđali ispred kafane u kojoj je pronađen mrtav.

– Protekle dve, tri godine bolovao je i teško se kretao. Imao je veliku kilažu i retko je izlazio iz kuće. Uglavnom su ga svuda vozili, ali niko ne može ni da pretpostavi zbog čega je ubijen – pričaju meštani Kočinog sela.

Međutim, kako nezvanično saznajemo Jovanović je imao kriminalnu prošlost. Bio je osuđivan za lakša krivična dela, ali se bavio i poslovima „na ivici“ zakona.

U selu je dobro bio poznat po istetoviranoj ruži na glavi.

– Držao je noćne klubove. Svi meštani su se pobunili kada je u njih počeo da dovodi striptizete i igračice, pa je zatvorio lokal – pričaju meštani ovog sela.

Kako kažu, Jovanović je nakon toga otvorio automehaničarsku radnju i uvek je vozio dobre automobile.

Posle akcije „Sablja“ nestao je iz sela na nekoliko godina.

– Onda se jednog dana samo pojavio kao da se ništa nije dogodio. Uvek se hvalio svojim kontaktima sa poznatim ljudima sa obe strane zakona – kažu meštani.

Jovanović inače ima troje dece i meštani napominju da je bio dobar otac i domaćin, uvek spreman da pomogne.

Njegova supruga se bavila poljoprivredom i čuvala decu.

– On je bio tih, sporo je pričao, a proteklih godina bio je bolestan – kažu komšije.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime