Konkurs za izradu koncepta izložbe Republike Srbije na EXPO Milano 2015

0

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija (Odsek za javne nabavke) objavilo je KONKURSNU DOKUMENTACIJU za otvoreni postupak za javnu nabavku usluge izrade koncepta izložbe (multimedijalni sadržaji, industrijski dizajn ambalaže i idejno rešenje maskote), idejnog rešenja i predloga realizacije izložbenog prostora sa izradom dela enterijera paviljona Republike Srbije na Svetskoj izložbi EXPO Milano 2015 u Milanu.

Predmet JAVNE NABAVKE usluge izrade koncepta izložbe (multimedijalni sadržaji, industrijski dizajn ambalaže i idejno rešenje maskote), idejnog rešenja i predloga realizacije izložbenog prostora sa izradom dela enterijera paviljona Republike Srbije na Svetskoj izložbi EXPO Milano 2015 u Milanu, podrazumeva:
I. Izrada koncepta izložbe (detaljan opis i sadržaj)

a.       Razrada osnovnog koncepta izložbe (detaljan opis i sadržaj)
b.       Scenario i itinerer izložbe (uključujući razradu po prostornim celinama: zona za čekanje-ulaz, glavni izložbeni prostor, kuhinja sa delom za serviranje i konzumaciju hrane, izlaz)
c.       Sinopsis i izrada multimedijalnih materijala (video, audio, interaktivni sadržaji)
d.       Industrijski dizajn ambalaže za hranu pripremljenu u paviljonu
e.       Idejno rešenje maskote

 

II. Izrada idejnog rešenja i predloga realizacije izložbenog prostora paviljona Republike Srbije na Svetskoj izložbi EXPO Milano 2015

III. Izrada dela enterijera za projekciju video materijala

Sve gore navedeno je predmet Javne nabavke.

Postupak se sprovodi radi zaključenja Ugovora o predmetnoj javnoj nabavci.

Procenjena vrednost javne nabavke iznosi 14.633.333,33 dinara bez PDV-a.

Rok za podnošenje ponuda je 28. novembar 2014. godine u 12h, a prezentacije projekata će se održati istog dana sa početkom u 14h.

KONTAKT ZA DODATNA PITANJA: Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija – Odsek za javne nabavke, Nemanjina 22-26, Beograd, 7. sprat, aneks A, kancelarija broj 3, kontakt telefon : 011/36- 202-37.

http://www.kucastil.rs/konkursi/konkurs-za-izradu-koncepta-izlozbe-republike-srbije-na-expo-milano-215

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime