KOMBINACIJE 1 ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ! POGLEDAJTE

0

Vreme je da se pozabavimo onima koji će „najluđu noć“ proslaviti van svojih domova. Oni već pripremaju garderobu i outfit za doček. Evo nekih predloga šta bi dame mogle da obuku, a da ne izgledaju kao da su „pošle na svadbu“. Ovako mi to vidimo, nadamo se da će vam se dopasti!

Kombinacija br 1 za savršenu figuru i visinu, ko voli ŠIK i URBANO, nama se dopalo:

1

Kombinacija br 2 – fino, otmeno, jednostavno, sofisticirano:

2

Kombinacija br 3, damski fazon koji ćete moći da ponesete i u drugim prilikama, haljina je odlična i UVEK NOSIVA:

14Kombinacija br 4 je dokaz da haljina ne mora da bude skupa i ovo je još jedan predog za CHIK izgled u novogodišnjoj noći:

4

Kombinacija br 5 – mi bismo ovo nazvali „Lajza Mineli fazon“slatko i sexy, naravno opet za mršavice i one koje sebe tako doživljavaju:

3Kombinacija br 6, potpuno neočekivana! Lično bi me oduševila devojka koja ume ovo da ponese, kombinacija „kostimograf“:

16Kombinacija br 7 „Nataša Bekvalac“ – ova kombinacija bi se dopala mnogim devojkama pa smo je uvrstili kao jednu vrstu „uniforme“. Nije loše ako se iznese ležerno, bez opterećenja:

8 Kombinacija br 8, haljina koja odlično stoji i ženama koje imaju višak kilograma, jer nismo smi Kejt Mos. Odlična za obline:

20

Kombinacija br 9, odličan model za punije i vitke i svakakve, svima stoji!

24

Ovo je prvi deo, uradićemo još nekoliko tekstova na ovu temu, za žene ali i za muškarce! Jer svi volimo da izgledamo dobro i ukoliko smo „zdravi i pravi“ svi to možemo!

 

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime