KOALICIJA RASELJENIH SA KIM IDE SA POKRETOM SOCIJALISTA

2

Koalicija raseljenih lica sa Kosova i Metohije će podržati Pokret socijalista na predstojećim izborima.

„U narednim danima potpisaćemo sporazum o saradnji sa Aleksandrom Vulinom. Imali smo ponudu iz jedne vladajuće partije i prolazno mesto na listi, ali nismo imali saradnju i stepen poverenje koje imamo u ministra Vulina. Podrškom Pokretu socijalista pristupamo kampanji koju predvodi Aleksandar Vučić“ kaže predsednik Koalicije raseljenih sa Kosova i Metohije Miloš Stojković.

Stojković je dodao da su raseljeni udruženi u jedan korpus kako bi mogli bolje i lakše ostvariti svoja prava i nastaviti borbu za povratak svojim vekovnim ognjištima.

2 KOMENTARA

  1. Mislim da se moj dragi Miloss Stojkovicc izgleda malo preigrao. Probao kod Vulina, ovaj ga otkaccio, pa probao kod Daccica i ovaj ga otkaccio, pa sad proba da vadi fleke kod Vulina, i kao da je on neko ko je bitan podrzzava nekog. To je proslo jednom kod Vulina ali ovaj put izgleda nije, jer su shvatili da on nije raseljen, vec radi kod nas u opsstini Klokot-Vrbovac, i svaki dan bi trebao da dodje na posao jer mu svaki dan uplaccujemo platu od Vlade Kosove. Cujemo da ima neko udruzzenje u Paracinu, a pricaju nam ljudi iz Klokota da ga i Vlada Srbije placa za njihovu opstinu Vitina. Dodji Milosse na posao, kaznice nas sto ti placamo platu a ne radiss, a bune se i radnici ovi tvoji Srbi zbog toga.

  2. Ovaj „prijatelj“ Ciprasa i „povrenik“ Hilandara je dodio nogu pre nego sto je krocio na listu SNSa (www.rik.parlament.gov.rs) bravo za Vucica . Ostaje mu da zamoli Hasima Tacija da ga stavi za savetnika za prodaju magle .

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime