KO IDE U KRAGUJEVAC, EVO SITUACIJE SA SNEGOM

0

Sneg koji od sinoć pada, otežava saobraćaj na putevima u okolini Kragujevca, ali su oni prohodni za sva vozila, osim Svetinje i Viska na kojima je zabranjen saobraćaj za kamione.

 Gradski prevoz normalno funkcioniše, a ekipe za održavanje ulica od noćas uklanjaju sneg.

Dežurni u kragujevačkom Preduzeću za puteve, Aleksandar Radovanović, kaže da na kolovozima ima snega, ali su svi magistralni pravci prohodni, a sve ekipe su na terenu gde uklanjaju sneg sa kolovoza i posipaju so.

„Svi putni pravvci su prohodni, a jedino je na Svetinji i Visku zabranjen saobraćaj za kamione“, rekao je Radovanović.

Prema informacijama iz Saobraćajne policije u Kragujevcu, protekle noći dogodila se jedna saobraćajna nezgoda u kojoj nije bilo povređenih.

U Metereološkoj stanici Kragujevac kažu da sneg u Kragujevcu pada već 12 časova. Visina snežnog pokrivača je 15 santimetara, trenutna temperatura je -4, a duva severozapadni vetar brtinom od oko 20 kilometara na sat, koji na pojedinim mestima stvara manje nanose.

Ekipe JKP „Čistoća“ su tokom noći čistile ulice prvog prioriteta. Zbog intenziteta padavina i niske temperature sneg se zadržao na kolovozu na većini saobraćajnica. Najteže je u višim delovima grada i pojedinim prigradskim naseljima i u selima.

http://www.rtk.co.rs/kragujevac/item/21028-sneg-na-kolovozu-potreban-oprez

Prethodni tekstJAGODINSKA EKIPA „BLACK HORNETS“ OSVOJILA TROFEJ BEOGRADA!
Sledeći tekstU JAGODINI SVI PUTEVI PROHODNI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime