KANCELARIJA JEDINSTVENE SRBIJE U PARALIJI POČELA SA RADOM

0

Kancelarija Jedinstvene Srbije u Paraliji počela je sa radom u ponedeljak 06.07.2020. godine. Već šestu sezonu zaredom ova kancelarija je na usluzi svim građanima Srbije koji letuju u Grčkoj. Kancelarija Jedinstvene Srbije u Paraliji se ne bavi politikom, već pomaže turistima koji tokom letovanja naiđu ne neki problem, od pružanja osnovnih informacija, do rešavanja ozbiljnijih problema na koje su nailazili naši turisti na letovanju. Ovu kancelariju je u 2019. godini posetilo više od 30 000 građana Srbije koji su letovali u grčkoj oblasti Pierija i širom Grčke. Dnevno je kancelariju posećivalo preko 300 turista iz Srbije i u svakom pogledu kancelarija je postala istinski servis srpskim turistima kao i da građani Srbije imaju poverenje u ovu kancelariju.
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma više puta je rekao da kancelarija Jedinstvene Srbije u Paraliji prestavlja svojevrsnu „sigurnu kuću“ za srpske turiste.

KANCELARIJA JEDINSTVENE SRBIJE U PARALIJI POČELA SA RADOMKancelarija Jedinstvene Srbije u Paraliji počela je sa radom…

Publicerat av Infocentrala Portal Måndag 6 juli 2020

Jedna od prvih koja je ove sezone posetila kancelariju Jedinstvene Srbije u Paraliji bila je naša poznata estradna umetnica Gordana Lazarević.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime