KAKO NOSITI KRZNO?

1

Street style fotografije kao najbolja inspiracija

12Još od doba starog Hollywooda, krzno je čest deo gotovo svih zimskih kombinacija. Bilo da se radi o pravom ili veštaćkom, krzno mora izgledati lepo i glamurozno. Boje su polako pronašle svoje mjesto na krznenim kaputima i prslucima, a jednako su popularne i stole, kao i krzneni ovratnici i rukavi. Nijansiranje je isto česta tehnika ukrašavanja krzna, kao i različiti uzorci. A kako nositi krzno?

Pravila nema. Krznene kapute nosite uz farmerice, kožne pantalone, kratke dnevne haljine, stolama obogatite večernje haljine, prsluke nosite uz kožne jakne, preko debelih džempera ili dodajte dašak osamdesetih noseći ga uz zvonarice. Zavirite u našu galeriju i pogledajte kako to rade svjetske zaljubljenice u modu.

 

 

 

krzno 3krzno 2krzno 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

krzno 5krzno 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

krzno 7

 

 

 

 

 

 

Krzneni prsluci su luksuzni i veoma konforni komad odeće. Možete se obući najjednostavnije, ali kada prebacite preko sebe krzneni prsluk, bilo da je napravljen od pravog ili veštačkog krzna, vi ste vaš izgled podigli istog trenutka na sledeći nivo. To je pravi komad koji daje pečat kako dnevnim, tako i kombinacijama za večernji izlazak.

krzno 8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krzneni prsluk se nosi uz suknje do kolena, farmerke, kožne jakne, kožne pantalone, preko džempera. Klasično crni je veoma elegantan, beli izgleda glamurozno, u sivoj boji je sjajan za većinu kombinovanja. Možete ga nositi i na tanje kapute, preko sakoa ili kožnih jakni.

kejt-krzno

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krzneni prsluk za večernji izlazak

Za ovakvu priliku izaberite crni ili beli koji će sjajno pristajati uz elegantnu odeću i dodati notu glamura vašem stajlingu. Uparite ga sa dugom haljinom ili pantalonama i košuljom, dodajte veći komad ogrlice ili narukvice i uz to nosite pismo tašnu.

krzno 9

 

 

 

 

 

 

 

Za vreme hladne zime, crni krzneni prsluk i mala crna haljina obično izgledaju veoma glamurozno, ali to nije najbolji izbor ako ćete duže vremena provesti napolju. To je dobar izbor za neki parti.

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime