JUNIORKA ANĐELA STOŠIĆ NA PRVENSTVU BALKANA – DVE BRONZANE MEDALJE!

0

Ovog vikenda 05 – 06.09.2015. godine u Bugarskom gradu Sofiji, održan je Balkanski šampionat za seniorke i seniore, na kojem je nastupilo oko 300 takmičara iz 9 balkanskih zemalja( Srbije, Makedonije, Crne Gore, BiH, Grčke, Turske, Albanije, Bugarske i Rumunije).

Za reprezentaciju Srbije nastupala je i takmičarka džudo kluba „13. maj“ iz Jagodine: Anđela Stošić (u kategoriji +78 kg.) koja je u pojedinačnoj kategoriji osvojila treće mesto i bronzanu medalju, kao i u ekionom takmičenju gde je reprezentacija Srbije takođe osvojila treće mesto i bronzanu medalju.

1

Prvog dana takmičenja u pojedinačnoj kategoriji Anšela je bila bolja od Arnautović Jelene(BiH) i Sijane Hristov( BUG), dok su bolje od nje bilejuniorska prvakinja Evrope Milica Žabić i Larisa Cerić koja je ove godine bila peta na svetskom prvenstvu za seniore.

Drugog dana takmičenja naša reprezentacija je u borbi za medalju bila bolja od reprezentacije Bugarske, dok su ispred nje bile reprezentacije Rumunije( prvo mesto) i Crne Gore ( drugo mesto).

„Džudo klub „13.maj“ iz Jagodine se ovom prilikom zahvaljuje Jagodinskom sportskom savezu i Gradskoj samoupravi Jagodine koji su nam omogućili da naša takmičarka otputuju na Balkansko prvenstvo kao i preduzeću „ Visokogradnja inženjering“d.o.o. iz Jagodine. Džudiste „13.maja“ očekuju seniorsko prvenstvo do 23 godina kao i prvoligaški mečevi u ekipnom takmičenju“ rekao je trener Boban Živković.

Prethodni tekstULTRAZVUK DOJKE U GINEKOLOŠKOJ AMBULANTI DOMA ZDRAVLJA
Sledeći tekstNAREDNIH DANA PROMENJIVO I SA KIŠOM

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime