JEDINSTVENA SRBIJA SAMOSTALNO IZLAZI NA IZBORE U BOGATIĆU

0

Jedinstvena Srbija izlazi samostalno na lokalne izbore u opštini Bogatić u Mačvanskom okrugu. Lista će nastupiti pod nazivom Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma – Dušan Tufegdžić. Doktor Dušan Tufegdžić je specijalista veterine i kandidat je i za narodnog poslanika.

“ Vaš komšija, Dušan Tufegdžić vam je rekao šta je sve do sada uradio i šta će uraditi, ali nije rekao glavnu stvar. On će biti predsednik opštine Bogatić “ , poručio je predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma i dodao da će novi predsednik opštine Bogatić imati punu njegovu podršku. “ Imajući u vidu da ste vi poljoprivredni kraj, glavni zadatak u narednom periodu je da ne uvozimo ko zna kakve proizvode iz inostranstva, jer su srpski poljprivredni proizvodi najbolji na svetu. I novi predsednik opštine neće koristiti službeni automobil, kao ni funkcioneri, već svi da se voze svojim kolima i sa svojim gorivom, a novac iz budžeta da ide prema građanima “ , poručio je Marković i ocenio da bez koalicije Ivica Dačić – SPS – Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma neće biti nove Vlade Srbije.
“ Do sada smo imali dva odbornika u lokalnom parlamentu, a ipak smo uspeli da svojim aktivnostima doprinesemo izgradnji velikog broja infrastruktrunih objekata i realizaciji dela socijalnog programa Jedinsvene Srbije “ rekao je Tufegdžić.
Potpredsednik Jedinstvene Srbije, Srđan Kružević je kazao da prema onome što vidi u prepunom Domu kulture i prisutnoj energiji, Jedinstvena Srbija će da pobedi u Bogatiću. “ Ja sam ponosan na mlade ljude koji se nalaze na listi Jedinstvene Srbije “ rekao je Kružević.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime